Appartementen DunjaPašman Ždrelac - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

De volledige en volkomen nieuw ingericht huis met een groot terras dat is gelegen in het rustige gedeelte van de stad. De appartementen bevinden zich op de verdieping van het huis omgeven door groen, tuin en een ruim gazon. Op de binnenplaats zijn er binnen en buiten barbecue, die beschikbaar zijn voor gasten die met de hulp van de gastheer zijn. Parkeren is mogelijk op de binnenplaats. In elk appartement is voorzien van Wi-Fi-toegangspunt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 8 km
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 11 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 11 km
  • Busstation: 12 km
  • Treinstation: 12 km
  • Vliegveld: 18 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 700 m
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Dunja
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Hrvatska Kostajnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Hemel op aarde

Ik was eerst betoverd door de prachtige tuin en daarna door mevrouw Dunja en haar familie. Geweldige, aanspreekbare en vriendelijke mensen zorgden ervoor dat we ons thuis voelden. Het appartement overtrof al mijn verwachtingen. Smaakvol ingericht, super uitgerust en netjes zoals alles eromheen. De stranden in Pašman zijn een paradijs voor kinderen (en voor volwassenen). Breng zeker een bezoek aan de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Loreto, het uitzicht vanaf de Bokolj-heuvel (waar de kerk is) is onbeschrijfelijk (draag voor deze excursie tennisschoenen, neem water en een goede camera mee) We hebben een geweldige tijd gehad en komen zeker nog een keer. Voor iedereen die dat nog niet heeft gedaan, raad ik het ten zeerste aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, September 2016
De prachtige gastheren!

Mej. Dunja en haar man werden gewonnen door ons in de eerste contact! Het appartement is mooi, onberispelijk schoon en netjes, mooi ingericht en goed uitgerust met veel kleine details (bijvoorbeeld hier. Ik herinner me nog de prachtige geur van zeep in de douche!). Dit was ons eerste verblijf in Zdrelac, en mijn eerste bezoek aan de eilanden Ugljan en Pasman, die me blij. Zo dicht bij het vasteland en goed verbonden, en nog onbedorven toerist. Ik ben eigenaar van Zdrelac overtrof onze verwachtingen - zo goed gevuld, twee goede restaurants, gezellige cafés en het strand ... Van harte aanbevolen als u op zoek bent naar rust en stilte en genieten van de ongerepte natuur, zonder lawaai, drukte en vechten voor een plaats op het strand. De twee van ons dat we zullen zeker snel weer terug te komen met deze geweldige gastheer!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2015
We raden

Drie keer waren we bij echt geweldige gastheer en schoon en zeer mooi ingericht appartement. Het huis is rustig en geen buren te storen. Parkeren. Er zijn dagelijks verse vis in Ždrelac. De zee is schoon en rustig strand. Talloze plaatsen voor wandelen, skiën, bezienswaardigheden, enz.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Dunja Katačić Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartementen Dunja heeft 59913 keer bekeken sinds 18.02.2014.