Appartementen Barbi Prvić - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement met zeezicht, eerste rij aan zee en strand! Het bevindt zich op de begane grond van een gerenoveerd stenen huis en heeft een eigen terras met een pergola, een kleine bloementuin en een barbecue. Aan de overkant ligt het strand en de belangrijkste waterkant waar de veerdienst naar Vodice en Šibenik en de taxiboot aanmeren. Vodice ligt op slechts 10 minuten rijden. Aan de overkant is een park met een kinderspeelplaats, een winkel en een bakker. In het stadscentrum, op ongeveer 200 meter afstand, is er een markt, winkel, vismarkt, postkantoor, cafés en een restaurant. Er rijden geen auto's op het eiland, dus als je even wilt ontsnappen aan de drukte van de stad, dan is dit de ideale plek om helemaal tot rust te komen! U zult betoverd worden door de oude stenen huizen, smalle straatjes, wandelingen langs de kristalheldere zee en prachtige zonsondergangen!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Stuur voor reserveringen een aanvraag per e-mail via het formulier op de pagina of via berichten (Messenger, WhatsApp, Signal ...) door een voorschot van 20% van de overeengekomen prijs te betalen op HRK-rekeningnummer: HR3523600003242857083, of rekeningnummer in vreemde valuta: HR7423600003247735966, de afspraak wordt als gereserveerd beschouwd. U betaalt de rest van het bedrag tot de dag van aankomst. De ideale aankomsttijd is van 10.00 uur tot 14.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Beste gasten, Om uw afspraak te reserveren bedraagt het voorschot 20% van het totaalbedrag. * voor annulering van de reservering 60 en meer dagen vanaf de aankomstdatum, storten we het voorschot terug in 100% van het bedrag van uw betaling * voor annulering van de reservering binnen 60 tot 30 dagen - 50% * voor annulering van de reservering binnen 30 dagen - geen restitutie van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 80 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Parkeren kan geregeld worden bij Srima. In het appartement heb je de beschikking over schoon beddengoed, handdoeken, toiletpapier, vloeibare handzeep, wifi, airconditioning, wasmachine, apparaten en anti-muggentabletten, stofzuiger, strijkijzer, filterkoffiezetapparaat, waterkoker, staafmixer, afwasmiddel, basiskruiden (zout, peper, suiker, olie, azijn, koffie)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Barbi
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Barbara Mišurac Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Appartementen Barbi heeft 36641 keer bekeken sinds 10.05.2019.