Appartementen NikaPrimošten - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Comfortabele begane grond van een gezinswoning, die uit 2 afzonderlijke appartementen bestaat. Eén appartement heeft 2 slaapkamers en het andere heeft een slaapbank in de keuken/woonkamer. Elk appartement heeft een eigen volledig uitgeruste keuken en een mooie badkamer met douche. De appartementen hebben toegang tot een groot terras met een zwembad, ligstoelen en buitendouches. Er is een barbecue en een parkeerplaats achter het huis. Mogelijkheid tot gebruik van de garage op aanvraag, en kleine huisdieren op aanvraag. De appartementen zijn modern ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur voor een zorgeloze vakantie. De faciliteit ligt op 10 minuten lopen van het strand en het centrum. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, wifi, vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. In de lobby is er een kleine bibliotheek, evenals een wasmachine en strijkbenodigdheden. Het is mogelijk om de appartementen samen of afzonderlijk te huren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken na 16.00 uur, uitchecken tot 10.00 uur. Vooruitbetaling 30% bij bevestiging van de reservering. De eenmalige kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 50,- per appartement. Welkom!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 900 m
  • Strand: 900 m
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 900 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 900 m
  • Treinstation: 26 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 900 m
  • Discotheek: 2 km
  • Casino: 900 m
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Primošten is ideaal als uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes naar de nationale parken Šibenik, Split, Trogir, Krka en Kornati, maar ook voor luieren op het strand of romantische zonsondergangen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nika
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
München ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Nika, Augustus 2018
buitengewoon

Zeer mooie, vriendelijke en behulpzame gastheren! Geweldige, schone en mooie accommodatie. Het strand is in de buurt, maar we waren nog steeds erg blij met het zwembad, dat was gewoon geweldig als de omgeving! We zouden graag terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Bedankt lieve Marijana. Groeten en tot ziens :)

Little Rock,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Nika, Mei 2019
Prachtige plek in een prachtig land met prachtige mensen voor een mooie vakantie!

Eén enkel woord is genoeg - sprakeloos! Alles, ik bedoel alles wat nodig is voor een zo noodzakelijke ontspannen vakantie is hier: alles in huis, voorzieningen voor lichamelijke ontspanning, zwembad voor verfrissing, prachtig uitzicht voor geestelijke ontspanning en de uitrusting voor het verkennen van de omgeving. In het geval er nog iets ontbreekt (niet echt realistisch scenario echter) spreek met de eigenaars - ze zijn er voor jou!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Beste Bill, heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. We hopen je weer te zien. Met vriendelijke groet. Familie Erak

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Nika, Mei 2019
Geweldige accommodaties, prijs de gastheren

Ik zou de gastheren willen bedanken voor hun vriendelijkheid en uitmuntendheid. Huis schoon, meubels en accessoires nieuw, plat bed en comfortabel, en zwembad foutloos. Het is van groot belang voor ons wanneer we op zoek zijn naar een vakantie appartement en bedankt voor het houden van de standaard - voor elke aanbeveling!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
dank

Geachte gasten, bedankt voor je leuke reactie, we kijken ernaar uit je weer te ontmoeten. Grote groet van de familie Erak

Sabina Erak Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Nika heeft 27326 keer bekeken sinds 24.04.2019.