Appartement Villa GenovevaSrima - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Eigentijds en modern appartement op de eerste verdieping van een gezinswoning in een kleine en rustige plaats Srima. Tweede rij naar de zee, 140 m van het prachtige kiezelstrand (Blauwe Vlag). Het appartement heeft 75 m2 (toilet en badkamer, twee slaapkamers, keuken, eetkamer en woonkamer) galerij met badkamer en toilet en een half overdekt terras van 14 m2. Geschat aantal personen is 6 (kamers 4, galerij 2) Volledig ingericht met meubilair en apparatuur van hoge kwaliteit (satelliet-tv, internet, lcd-tv, radio, vaatwasser en wasmachine, haardroger, magnetron, boiler, 2 airconditioners) zal voldoen gasten die meer willen. Door zijn grootte is het ideaal voor twee gezinnen. Srima ligt in de buurt van de stad Vodice, een beroemd zomerresort met alle nodige voorzieningen voor rust en recreatie en twee nationale parken: NP Kornati en NP Krka.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling: 30% vooruitbetaling op de rekening, de rest contant bij aankomst. Prijzen zijn voor 6 personen. De voorkeurstijd van aankomst en vertrek is zaterdag - aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 3 km
  • Treinstation: 11 km
  • Vliegveld: 70 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 1.5 km
  • Discotheek: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Welkomstgeschenk - inbegrepen in de prijs.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Villa Genoveva
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Wałbrzych,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juni 2023
Fantastisch

Super appartement - groot, schoon, mooi ingericht, met alles wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen (goed uitgeruste keuken, twee badkamers, terras, parkeerplaats). Geweldig strand in de buurt. De gastheer was de hele tijd in contact met ons, vriendelijk en bereid om te helpen met eventuele vragen. We voelden ons meteen thuis. Hartelijk dank.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Katarzyna,

Ik ben erg blij dat je tevreden was met ons appartement. We zullen ons best blijven doen om het verblijf in ons appartement comfortabeler te maken en we kunnen onze gasten de best mogelijke service en inhoud blijven bieden. Ik hoop echt dat we de kans krijgen om je weer te ontvangen in ons appartement. Met vriendelijke groeten aan het hele gezin. I.Srdelic

Leszno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juli 2022
Polecamy Villa Genoveva !

We hebben bijna twee weken in appartement Genoveva /3 - 15 juli 2022/ doorgebracht en we voelden ons daar thuis. De gastheer begroette ons persoonlijk en presenteerde het appartement. Er waren ook cadeautjes voor ons: grappa, wijn, water en snoep. Het appartement is volledig uitgerust met de apparaten / wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat, strijkijzer, haardroger /, handdoeken en schoonmaakproducten. Het appartement is zeer schoon en netjes, gelegen op 3 minuten van het rustige strand. We zijn erg blij met het verblijf en bevelen het appartement Genoveva oprecht aan. Bedankt Ivica.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Elzbieta

Nogmaals bedankt dat u ons appartement heeft gekozen voor uw vakantie in Srima. Jij en je familie waren hele goede, rustige en beleefde gasten, de gasten die iedereen graag zou willen hebben. We zullen ons best blijven doen om het verblijf in ons appartement comfortabeler en aangenamer te maken. Ik hoop echt dat we de kans krijgen om je weer in Srima te zien.

Legnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juni 2019
Super!

Comfortabel, goed onderhouden, schoon appartement. Van alle gemakken voorzien. Verrukkelijke en zeer behulpzame eigenaar. Heel dicht bij het strand. Ik raad het van harte aan. We zijn erg blij om te blijven.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
ooi

Geachte Owe, We zijn blij dat je heel blij was om in ons appartement in onze prachtige Srima te verblijven. Ik geloof dat we u in de nabije toekomst weer kunnen ontvangen.

Toon alle beoordelingen
Ivica Srdelić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Om uw verblijf in ons appartement zo aangenaam mogelijk te maken, neem gerust contact op met de gastheer voor alle vragen en aanbevelingen. We helpen u graag om uw verblijf in Srima zo aangenaam mogelijk te maken en het meeste uit uw vakantietijd te halen. De gastheren spreken Kroatisch en Engels. . Mr. Srdelić is een B.Sc. Econ. , gepensioneerd bankdirecteur.

De advertentie Appartement Villa Genoveva heeft 66959 keer bekeken sinds 24.03.2014.