Appartementen BakovićBrodarica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Eengezinswoning nieuw gebouwd en modern. House is een derde rij van de zee in een rustige wijk in Brodarica, 5 km ten zuiden van Sibenik. De woning is gelegen op een heuvel aan de zee met een prachtig uitzicht op het strand en de nabijgelegen eilanden. De appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping op de begane grond woon hosts dat je altijd beschikbaar zijn. Het huis heeft twee appartementen met een prachtig uitzicht op zee, capaciteit 6 -10 personen. Woning is gelegen op 1, 30 minuten van het strand lopen. Een afstand van ongeveer 5 minuten lopen zijn er tal van restaurants en bars, pzzerije dat heerlijk eten, drankjes en ijs te bieden. Een afstand van ongeveer 2-5 km zijn er diverse winkelcentra Dalmare, Lidl, Kaufland, bessen, etc ... en de twee meest populaire disco runs. Stadscentrum van Sibenik, die rijk is aan culturele en historische erfgoed is 6 km. Natuurlijke schoonheid van de nationale parken Krka en is slechts ongeveer 15 km en de luchthaven van Split 45km. Een ideale plek voor uw familie een rustige en romantische vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideaal aankomsttijd van de gasten is 14: 00h vertrek 10: 00u. Natuurlijk, als de gasten afhankelijk van georganiseerde vervoer, vindt altijd een oplossing. Betalingen worden gedaan aan de eigenaar bankrekening, wanneer een reservering is nodig om een ​​voorschot ten belope van 30% van het totale bedrag van de huur te betalen en de rest wordt betaald door de eigenaar bij aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 5 km
  • Vliegveld: 60 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 1.5 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 19 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Er is gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van internet. De begane grond heeft een grill en een terras voor gezelligheid beschikbaar. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning. Gasten krijgen een welkomstdrankje met een heerlijk hapje Dalmatische gerookte ham en kaas. Ook hebben de gasten de mogelijkheid om onze agrarische boerderij waar we groeien lokale groenten en fruit die zich kan verzamelen en consumeren te bezoeken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Baković
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 20 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Brodarica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Brodarica

Zeer vriendelijke gastheren, wachten op gasten, kaas en zelfgemaakte hamschotel tijdens onze aankomst en verblijf Schoon, opgeruimd appartement, 2 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde strand en restaurants. Het appartement heeft geen direct terras, u kunt gebruik maken van het terras op de begane grond met gedeeltelijk uitzicht op zee, maar dit wordt gecompenseerd door de netheid en de vriendelijkheid van de gastheren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Čazma,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Geweldige vakantie!

Geweldige gastheren en familie! Het appartement is zeer mooi en smaakvol ingericht, net als het hele huis. Een welkomstgeschenk bij aankomst, maar ook tijdens en aan het einde van het verblijf. Geweldige producten van hun OPG !! Alles is dichtbij en binnen handbereik. Onze meest oprechte aanbeveling voor Apartments Baković!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Hannover ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2023
Alles is goed!!!

Wij komen al jaren bij Zoran en Jasmina en voelen ons altijd thuis. We hebben nooit iets hoeven vragen of vragen omdat ze van tevoren alles al hadden bedacht en georganiseerd. De appartementen zijn modern ingericht en altijd schoon. Wie wil ontspannen met goede mensen in een mooi appartement en de zee hoeft niet verder te zoeken. Kom en zie voor jezelf. Nogmaals heel erg bedankt voor alles en tot volgend jaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Zoran i Jasmina Baković Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Baković heeft 77871 keer bekeken sinds 20.06.2016.