Appartementen SkorićŽirje - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Skorić bevindt zich op het eiland Žirje in de baai van Muna, op slechts een uur en veertig minuten met de veerboot van Šibenik. Het strand ligt op slechts 30 meter afstand van het appartement. De winkel en het restaurant liggen op 200 meter afstand en het postkantoor en de kliniek liggen op 1500 meter afstand. Wij bieden twee appartementen te huur aan. Elk appartement heeft een aparte ingang en een terras met uitzicht op de zee. Achter het huis is er een barbecue tafel en banken om te zitten en een buitendouche. Beveiligde parkeerplaats en aanlegsteiger.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als u een appartement in ons huis wilt boeken, geef ons dan de datum van aankomst en vertrek, adres en telefoonnummer door. Het is ook noodzakelijk om 30% van het totale factuurbedrag als voorschot te betalen - uw reservering wordt geldig na ontvangst van de betaling. Huisdieren betalen 5 euro. De appartementen staan op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur tot uw beschikking en op de dag van vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Alleen bij ziekte wordt het voorschot terugbetaald op vertoon van een doktersattest.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 900 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Busstation: 14 km
  • Treinstation: 14 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
Soort strand
Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Žirje is een ideaal eiland voor diegenen die een vakantie willen in volledige stilte, ver weg van de hectiek van alledag. Het bestaat uit een natuurlijke rijkdom aan flora, talrijke beschermde baaien en een heldere zee, omringd door talrijke eilandjes en riffen. Op Žirje kunt u ook een actieve vakantie doorbrengen met de fiets langs het 22 km lange fietspad, genieten van duiken, vissen, lokale gerechten, zwemmen en zonnebaden.Hier kunt u lokale producten proeven, zoals olijfolie, cognac en wijn. Als u wilt, kunnen de gastheren u meenemen om te vissen, u leren hoe u vis moet bereiden of het voor u doen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Skorić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, September 2021
Geweldige accommodatie

Het appartement bevat alles wat u nodig heeft voor een fijn en comfortabel verblijf aan zee. Het heeft een zeer ruim terras waar het zeer aangenaam vertoeven is. De gastheren zijn uiterst beleefd en erg meegaand. Zorg ervoor dat u Žižul-brandewijn probeert. Met 9 maanden is het erg rustig op het eiland en is het heerlijk vertoeven en niet te warm voor een actieve vakantie. In 7 dagen van verblijf hadden we een geweldige rust en bezochten we de meeste eilanden. De baaien zijn erg mooi en rustig. De eilandbewoners werken hard om het eiland te ordenen en te markeren. We bezochten ook het fort Gradina - neem zeker een kijkje. Het eiland is te bereiken met de auto, een fiets is aan te raden. Het grootste deel van de weg is begaanbaar met een gewone auto. Ik zou aanraden om te komen en te blijven aan iedereen die rust en ontspanning wil. Het enige om op te merken is dat er 1 slecht uitgeruste winkel op het eiland is die op 1 oktober sluit, dus het is raadzaam om de meeste dingen mee te nemen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vrhnika,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4, Juli 2019
Het eiland van de jury

Voor het eerst in de jury, en de zeer positief verraste app is erg goed en schoon en heeft een prachtig bruikbaar terras. Senka en haar man zijn erg vriendelijk en zorgen tegelijkertijd voor gasten als u dat wilt, bereidt u echter een waar zeefeest voor, iedereen die van rust houdt en zich graag als gast voelt.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Celje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2019
Žirje

We brachten een prachtige week door op het eiland Zirje. Rustige buurt, nabijheid van het strand en prachtig uitzicht op zee vanaf het grote terras. Genieten van het verkennen van de stranden bereikbaar met de auto, vissen met Franet en uitstekende bereiding van octopus onder het bakken van mevrouw Senka. Het appartement is ruim, functioneel en mooi ingericht.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Senka Skorić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

WELKOM BIJ ONS THUIS!

De advertentie Appartementen Skorić heeft 45631 keer bekeken sinds 01.10.2015.