Appartementen StellaVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vodice en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Volledig uitgeruste appartementen in het centrum van de stad Vodice, dicht bij de jachthaven, de markt van voedsel, de winkel met waren, apotheken, medische poliklinieken, een postkantoor, een bank en een busstation. Hoewel in het centrum van Vodice, heeft het object een eigen tuin die privacy, groen en vrede biedt. In de tuin is er een barbecue die gasten kunnen gebruiken. Met betrekking tot accommodatie in het centrum van de stad, heeft de faciliteit geen parkeerplaats, maar in de nabijheid (ongeveer 200 m) is er een parkeerplaats te betalen. In Vodice zijn er enkele kilometers lange boulevard langs de zee en de stranden, van de appartementen op ongeveer 100 m. Šibenik 12 km afstand kan worden bereikt met de bus of boot waarvan de haven van het appartement ligt op ongeveer 300 meter afstand. Het schip vaart meerdere keren per dag naar Sibenik, met de stroomversnelling op de eilanden Prvic en Zlarin. In de omgeving van Vodice zijn er twee nationale parken - Krka en Kornati. Krka ligt op 25 km afstand en is bereikbaar met de auto of bus. Vanuit Kornati kun je vanuit Vodice komen door georganiseerde bootexcursies.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De prijs van het appartement is van toepassing op 2 volwassenen en maximaal 2 kinderen tot 12 jaar oud. Voor het aantal personen boven het bovenstaande wordt er bovendien 10 € / overnachting per persoon betaald. Bij het boeken van accommodatie, betaalt de gast 50% van de totale accommodatieprijs. Bij aankomst betaalt de gast de resterende 50% van de totale prijs van de accommodatie 100 € voor de schade veroorzaakt in het appartement. Het volledige bedrag van het voorschot wordt teruggegeven aan de gast op de dag van zijn vertrek nadat het appartement is geïnspecteerd. Bij annulering tot 2 weken vóór de aankomstdatum wordt het volledige bedrag van de reservering teruggestort. Er is geen restitutie in het geval dat de gast niet aankomt of annuleert de reservering korter dan 2 weken voor de datum van aankomst. Accommodatie is beschikbaar vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 12 km
  • Vliegveld: 100 km
  • Haven: 70 m
  • Nationaal Park: 25 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Mogelijkheid om een terras van ongeveer 35 m2 op de top van het huis te gebruiken. Barbecue beschikbaar. Elke televisie heeft kabelzenders en een dvd-speler Alle units zijn voorzien van een bureau en een telefoon met directe buitenlijn.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Stella
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Križevci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Stella, Augustus 2017
Uitstekend!

Echt alles was geweldig, de baas was zeer aanspreekbaar, in het appartement niets ontbreekt en alles was geweldig, het appartement is in het centrum van vrijwel al waren we dicht bij de hand.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Sisak,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Stella, Juli 2017
Ik raad iedereen

Geweldige locatie, bijna het centrum van de stad. Alles is dichtbij. Regeling van de appartementen op het hoogste niveau. Elke lof. Ik zou aanraden aan iedereen en tot ziens volgend jaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankwoord

Beste Teddy, bedankt voor alle leuke reacties :-) 14 Ik hoop dat we zien elkaar weer. Have a nice rest van de zomer wil ik :-)

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Stella, Juli 2017
super

Zeer gezellig klein appartement. Aan de voorzijde is een mooie tuin waar je koffie kunt drinken en te ontspannen, of laat de fiets. Gelegen in het centrum van de stad, ideaal voor 's avonds uitstapjes en wandelingen. De gastheer was behulpzaam en beleefd, onopvallend. Onze aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
dank

Beste Maturin, Ik ben blij dat je comfortabel in onze appartementen waren.

Kristijan Dobrenić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Stella heeft 33641 keer bekeken sinds 06.07.2016.