Appartementen AnaGrebaštica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Ana appartementen zijn gelegen in het centrum van Dalmatië, in Grebastica bekend om zijn kristalheldere water en de stranden. Omgeven door groen en puur natuur en weg van de zee, ongeveer 200 m. In de omgeving zijn er drie stranden, twee grind geschikt voor families, vooral kinderen en een rotsachtige geschikt voor meer private sfeer. Keen fietsers worden geconfronteerd met vele fietspaden. Het appartement is voorzien van airconditioning, heeft een eigen terras met zitplaatsen en geniet van een vroege ochtend koffie of zonsondergang in de avond. Gasten kunnen gratis parkeren in de tuin, evenals gratis draadloos internet en satelliet-tv. De appartementen Ana is toegestaan ​​huisdieren. Het appartement is gelegen in een familie thuis. Het bestaat uit een moderne volledig uitgeruste keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer met toilet, douche en wastafel met spiegel. De woonkamer heeft een bed bed, kast en anderen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Voor de uiteindelijke reservering aanbetaling is vereist 20% van de totale prijs binnen 2 dagen, en het saldo wordt betaald bij aankomst. In geval van vooruitbetaling niet zal worden terugbetaald. De ideale tijd om het appartement na 14u op de dag van aankomst te downloaden, kijk op 10 uur op de dag van vertrek. De belasting wordt berekend in de prijs. - De prijzen zijn voor elk appartement inclusief eindschoonmaak, handdoeken en beddengoed. Handdoeken en lakens worden een keer per week veranderd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 700 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 11 km
  • Apotheek: 11 km
  • Bank: 12 km
  • Postkantoor: 9 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 15 km
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 10 km
  • Discotheek: 12 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Koprivnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2021
Complimenten en aanraders!

Een pluim voor mevrouw Daria voor haar vriendelijkheid, behulpzaamheid, prachtig ingerichte en schone appartementen. Ik raad een vakantie aan in appartementen Ana, moderne en zeer nette appartementen (verbleven 2 jaar op rij in het Studio-appartement en nu in A2 + 1). Voor mensen die rust zoeken, weg van het lawaai en de zomerdrukte, en toch het strand dichtbij, 5 min lopen, geschikt voor kinderen. Mevrouw Daria lacht altijd, is behulpzaam en erg aardig. Dicht bij de snelweg (appartementen net onder de snelweg, maar geen lawaai van de weg en auto's zijn te horen), dus u hoeft zich niet druk te maken over de smalle en drukke straten Alle lof voor de gastheren en voor de appartementen en voor de betaalbare prijzen! Beoordeling 5+ en ik raad het aan aan mensen die op een kleinere plaats willen rusten. Tamara, Koprivnica!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2019
Een echte vakantie!

Het appartement is buitengewoon mooi, schoon, netjes en betaalbaar. De gastheren zijn vriendelijk en staan altijd ten dienste van de gast. Beddengoed en handdoeken worden regelmatig verschoond. Het strand is vlakbij. Ideaal voor gezinnen met kinderen. We komen al jaren terug en we zullen nog lang terugkomen! Alle lof en aanbevelingen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Warshava,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ana, Augustus 2018
perfect

Netheid, vriendelijke gastvrijheid, uitstekend bed.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Darija Gašperov Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Ana heeft 55810 keer bekeken sinds 31.05.2015.