Appartementen GrgasŽaborić - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 28 per nacht
Beschrijving van de woning

Huur onlangs gerenoveerde appartementen met één of twee slaapkamers voor 2-4 personen. Elk appartement heeft een badkamer, keuken-woonkamer, slaapkamer-e, terras, parkeerplaats, schone lakens, handdoeken, theedoeken. Het is gebruikelijk buitendouche en barbecue. Twee appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en twee op de begane grond. De appartementen zijn gelegen in het kleine toeristische stadje Zaboric, in de buurt van Sibenik in een rustige plek, zelfs niet een minuut lopen naar de zee-strand (gravel / beton). Het gebruik van Wi-Fi, gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Later dan 14 00 uur of hoger en vertrek 10. 00 uur of eerder. Bij aankomst in het appartement wordt betaald in contanten en voor de registratie bij het VVV-kantoor om kort ons te leren persoonlijk dodumente.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 400 m
  • Treinstation: 4 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 4 km
  • Casino: 9 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
We hebben een ligplaats voor boten, gratis ligplaats. In de omgeving zijn etnisch parken Kornati (eilanden) en Krka (rivier).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Grgas
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2023
Aanbeveling

Ik raad accommodatie-eenheden aan die eigendom zijn van de echtgenoten Emil en Slavica Grgas. We werden begroet door een beleefd en warm welkom van de gastheer. De wooneenheden zijn lovenswaardig; netjes, schoon, luchtig, met alle benodigde inhoud voor een normale vakantie. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving van het appartement, terwijl de zee zich op slechts één minuut lopen bevindt. De hele omgeving is omgeven door groene mediterrane vegetatie, wat een bijzondere charme en schoonheid aan de vakantie geeft. Mijn hartelijke aanbeveling voor een leuke en aangename vakantie en bedankt voor alles.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
DANK U

Wij willen mevrouw Marijana S., Ana K. en Božica K. bedanken voor de positieve en leuke reacties over het verblijf in onze commentaren. Het was voor ons een eer en genoegen om zulke gasten te mogen ontvangen. Slavica en Emil Grgas.

Karlovac ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2023
Een vakantie voor hart en ziel

Het aardige echtpaar Grgas was uitstekende gastheren, helemaal niet opdringerig. De accommodatie was uitstekend, je hebt alles wat je nodig hebt voor een vakantie. De prijs is zeer betaalbaar. Het strand ligt op slechts een steenworp afstand van het appartement. Een perfecte plek voor een kwaliteitsvakantie, zeker een aanrader!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Loven

Een pluim voor de gastheren, de heer Emil en zijn vrouw, voor hun gastvrijheid. De appartementen zijn schoon en netjes, dicht bij het strand (ongeveer 70 m), een strand met natuurlijke schaduw, een rustige plek, ideaal voor een vakantie in de ware zin van het woord. De prijs van het appartement is betaalbaar, inderdaad zeer gunstig. Alle aanbevelingen voor deze faciliteit, u zult niet teleurgesteld zijn. Met dank aan Emil en Slavica

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Emil Grgas Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens,
De advertentie Appartementen Grgas heeft 58945 keer bekeken sinds 03.11.2016.