Appartementen KalabrićBrodarica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Brodarica en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen in een rustige omgeving op de eerste rij naar de zee, met uitzicht en uitgang naar de zee. Vriendelijke gastheren met meer dan 30 jaar ervaring. De faciliteit is gelegen nabij de snelweg (Sibenik - Primosten - Split). Er zijn 2 appartementen beschikbaar, gelegen op de 2e verdieping van een gezinswoning. Appartement A4: Capaciteit van 4 personen bestaat uit 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, een badkamer met toilet, een keuken met eetkamer en een balkon met uitzicht op de tuin van het huis en het eindeloze blauw van de zee. Appartement A4 2: capaciteit tot 6 personen, bestaat uit 2 kamers met een tweepersoonsbed en 1 kamer met stapelbed, badkamer met toilet en apart toilet. Elk appartement heeft een magnetron, koelkast met vriesvak, WI-FI internet, satelliet-tv en airconditioning. Het dichtstbijzijnde strand ligt voor het huis, bereikbaar via een eigen trap, op 20 meter afstand. De tuin van het huis heeft een douche die gasten kunnen gebruiken na een dag op het strand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betalingswijze: Contant in Euro (€)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 100 m
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 900 m
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij aankomst bieden we een welkomstdrankje en laten we de gasten kennis maken met de faciliteiten, de tuin en de voorzieningen in de buurt. Barbecue (grill) is mogelijk in de overeenkomst. Ook wordt de mogelijkheid geboden om een boot aan te leggen in overeenstemming met de gastheren. www. appartementen-Kalabrić. com. hr
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kalabrić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Đakovo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Kalabrić, Juni 2014
Geweldige vakantie

Alle lof voor de gastheren voor de uitstekende accommodatie en gastvrijheid. Ligging van het huis is perfect (gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg), dicht bij alles, en ligt naast de zee. Ontspannen met uitzicht op de zee, het eiland Krapanj en andere eilanden. Schommels en tuin zorgen voor extra comfort verblijf. Ik zou aanraden aan iedereen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Jerka Kalabrić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Kalabrić heeft 37938 keer bekeken sinds 09.02.2015.