Appartementen Stela Šibenik - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 46 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen van Stela, gelegen op ongeveer 60 meter van de zee, bieden u alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze en prettige vakantie. Als de drukte van de stad je te veel wordt, zijn Stela Apartments en Zablaće echt de juiste keuze. Zablaće ligt op een schiereiland en biedt ultieme rust en veiligheid, en de kristalheldere blauwe zee en de geur van pijnbomen maken het tot een bestemming voor een idyllische vakantie. De charmes van Zablaće kunnen ook worden ontdekt met aangename wandelingen langs de beroemde Soline, en voor degenen die op zoek zijn naar iets meer, is er een promenade langs het Kanaal van St. Ante, zeker een van de mooiste in de Middellandse Zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Prijzen zijn in euro's per verblijfsdag. Gebruik van airconditioning, beveiligde parkeerplaats, volledig uitgeruste keuken, handdoeken, wasmachine (in overleg), gebruik van buitengrill en draadloos internet zijn al bij de prijs inbegrepen. De verblijfsbelasting is niet inbegrepen en bedraagt 2 euro per volwassene ouder dan 18 jaar, terwijl deze voor kinderen ouder dan 12 jaar 1 euro bedraagt. De mogelijkheid tot het voorzien van tijdelijke ligplaatsen voor gasten met kleinere schepen. Bij het maken van een reservering is een aanbetaling van minimaal 20% van het bedrag vereist.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De reservering wordt bevestigd door een voorschot van 20% van de totaal overeengekomen prijs. Wij retourneren geen vooruitbetalingen. In geval van overmacht zijn voorschotten geldig voor het volgende seizoen en in uitzonderlijke gevallen betalen wij het bedrag terug. De rest van het geld wordt contant betaald bij het ophalen van de sleutels van het appartement. Betalen met bankkaarten is niet mogelijk. Bij het ophalen van de sleutels wordt een borg van EUR 50 betaald als onderdeel van de compensatie voor eventuele schade aan het appartement. De borg wordt terugbetaald bij het verlaten van het appartement, waarbij wordt bevestigd dat er geen schade is geconstateerd. Bij een drastische verstoring van de huisregels, waardoor de rust en veiligheid van de overige gasten aanzienlijk zou worden verstoord, is het mogelijk om de accommodatie per direct te annuleren. In dit geval wordt het betaalde geld niet geretourneerd. Bij een ingrijpendere afwijking van de kwaliteit van de dienstverlening van het afgesproken niveau, en indien de opmerkingen van de gast terecht blijken, wordt in overleg de schade vergoed / wordt een deel van het geld teruggegeven, waarbij gebruik wordt gemaakt van de vrije dag of op een andere manier.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 600 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 6 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 7 km
  • Treinstation: 6 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 2 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een heldere en kristalblauwe zee wacht op zwemliefhebbers, en voor sportliefhebbers wordt de omgeving van Zablaće een onmisbare bestemming. Honderden recreatieve fietspaden die zelfs de meest veeleisende fietser tevreden zullen stellen, het is een paradijs voor fietsers. Wij bieden ook fietsen en SUP-boards voor zeeplezier aan, die al bij de basisprijs zijn inbegrepen. Het sterkste voordeel van Stela Apartments zijn zeker de zorgvuldig ingerichte en uitgeruste appartementen en hun onberispelijke netheid. Daaraan moet de aangename familiale sfeer worden toegevoegd die de gastheren traditioneel hebben gekoesterd, waarbij ze proberen elke gast de geest van Dalmatië en de Middellandse Zee te laten voelen. Er is parkeergelegenheid voor de gasten van het appartement en voor degenen die met het vliegtuig arriveren, een transfer van en naar de luchthaven. Onze gasten weten dat ze hier het meeste waar voor hun geld kunnen krijgen, daarom worden de appartementen van Stela elk jaar gevuld met oude gasten, van wie sommigen tien of zelfs twintig keer komen. Welkom!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Stela
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dario, Marijan, Dražen i Stela Džambo Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch, Sloveens, Russisch,
De advertentie Appartementen Stela heeft 103615 keer bekeken sinds 04.07.2016.