Appartement ŠtimacPrvić - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 75 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartment Stimac biedt comfortabele accommodatie voor 4 personen (geen huisdieren) in een onlangs gerenoveerd appartement met uitzicht op zee gelegen op slechts 5 meter van het kleine eiland Prvić, in Prvić Šepurine. Apartment Stimac is gelegen op de eerste verdieping van een nieuwe familie huis omgeven door groen en mediterrane planten. De capaciteit van het appartement is 4 bedden en bestaat uit een hal, twee slaapkamers (een met een klein balkon met uitzicht op zee), een badkamer, een volledig uitgeruste keuken, eet- en woonkamer en een groot terras. Het appartement is voorzien van airconditioning en alle kamers kijken uit op de zee. De gasten kunnen de grill en buiten douche te gebruiken. Restaurants en winkels zijn gelegen op ongeveer 300 meter van het appartement. Het eiland heeft geen auto's, waardoor het een ideale bestemming voor een gezinsvakantie. De auto kan worden achtergelaten in Srima (plaats op het land op 800 meter van het appartement). Parkeren wordt bewaakt en is gelegen in de achtertuin van de familie thuis en betalen 30 kuna (€ 4) per dag.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering wordt geldig door het betalen van 20% van de totale prijs in de gewenste periode. De rest moet worden betaald bij aankomst. De prijs is inclusief toeristenbelasting. Check out tot 11 uur en de aankomst bij het appartement na 15 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 6 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 1 km
  • Discotheek: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het eiland ligt dicht bij het vasteland en is goed verbonden met de veerboot lijnen (boot Jadrolinije-lijnen 505 en taxi-boot) en het kan gaan op excursie naar nabijgelegen plaatsen Vodice, Sibenik, Split, Trogir, Zadar en nationale parken Krka en Kornati. De locatie van het appartement is dicht bij de stad van de stad (10 minuten met de boot) en de dienst van het bekende tandheelkundig centrum Dubravica. De kans om een ​​kajak te huren € 5 = 1 uur
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Štimac
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Radlje ob Dravi,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2019
Appartementen Stimac

Beste vakantie tot nu toe. We waren tevreden volwassenen en kinderen. We waren op vakantie op een prachtig eiland bij de receptie van geweldige mensen. Het eiland bood ons ontspanning, rust en ontspannen familiebijeenkomst. We hebben genoten van het nette appartement en de gastvrijheid van de eigenaren. We gaan absoluut terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
warszawa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Štimac, Augustus 2017
Sterk aanbevolen

Het was een zeer goede beslissing om onze vakantie door te brengen in Stimac Apartment. We hadden een geweldige tijd in deze rustige, rustige en rustige plek. Gastheren zijn erg aardig en behulpzaam. Het was een eerste keer op vakantie, we voelden ons alsof we onze vakantie doorbrengen in ons goede vriendenhuis. Alles over het appartement en de gastheren overtrof onze verwachtingen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
bruxelles,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Štimac, Juli 2017
Geweldige dagen

We waren zo blij om deze royale familie te ontmoeten. We hebben veel gereisd en we kunnen je dit adres echt aanbevelen: het appartement is comfortabel en goed gelegen. Vanuit dit eiland kunt u gemakkelijk het vasteland bezoeken: mooie steden en onderdaksparken. En natuurlijk kunt u tijd doorbrengen op dit mooie eiland zonder auto's en overal wandelen en zwemmen. De dorpen zijn ook erg schattig. We bleven een week in juli met onze twee kinderen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Sonja Štimac Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Štimac heeft 38711 keer bekeken sinds 28.07.2014.