Appartementen Villa KnezPrimošten - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Hotel Prince ligt in een natuurlijke baai Tepli Bok Primosten, een voormalig vissersdorp dat is uitgegroeid tot een toeristisch paradijs. De inrichting is gelegen naast de zee met een strand en ligstoelen. Prachtige heldere zee en mediterrane planten sieren de stenen terrassen. Het gunstige klimaat zorgt ervoor dat de temperatuur moet geschikt zijn om te zwemmen, zelfs in de vroege / late seizoen maanden mei, juni, september en oktober zijn. Omgeven door natuurlijke schoonheid mediterrane stijl, wandelpaden onder pijnbomen en de prachtige zonsondergang, wensen u langer dan gepland te blijven.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 1.5 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Onze appartementen hebben een prachtig uitzicht over de zee en de eilanden. Ze hebben een terras, een woonkamer, een slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken en badkamer met douche of bad. Voor onze gasten is beschikbaar parkeergelegenheid en gratis Wi-Fi en satelliet-tv.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Knez
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 11 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Donja Lomnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Vakantie in Villa Knez

Appartementen en gastheren zijn gewoon perfect. Ik weet niet hoe ik de accommodatie, vriendelijkheid, uitzicht, gastvrijheid moet prijzen. Gewoon perfect. We rustten uit en keken naar het prachtige landschap, en de gastheren werden erg aardig voor ons en we zullen zeker terugkomen. De uitrusting en netheid van het appartement zijn uitstekend, en het beste van alles is de nabijheid van de zee en het prachtige uitzicht. Zeker een aanrader, ook in het laagseizoen. Rust voor de ziel.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Djakovo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
We komen zeker terug

Het appartement, het strand, het centrum van Primošten, Ante en Višnja, alles heeft een AAA-rating. Het hele gezin en onze hond hebben ervan genoten. We hebben geen tijd voor ons Kroatië... Ik weet zeker dat we elkaar weer zullen zien. Bedankt voor alles.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Praha,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2022
Rust voor rust

Een heerlijke plek voor wie op zoek is naar rust om te ontspannen en tegelijkertijd op loopafstand van de zee van het stadscentrum, waar winkels en restaurants zijn. Zee letterlijk aan de overkant. U kunt ervoor kiezen om de zee geleidelijk en recht de diepte in te gaan. De accommodatie zelf is bevredigend en je hebt alles wat je nodig hebt, maar ik wil benadrukken dat het een prachtig groot terras met ligstoelen is, dat het grootste deel van de dag schaduw biedt en uitzicht op de zee en het stadscentrum op de achtergrond. De eigenaren zijn erg aardig en meegaand, we danken hen hartelijk. Wij komen hier regelmatig terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ante Knez Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Villa Knez heeft 122826 keer bekeken sinds 07.11.2017.