Appartementen VlahovBilice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Bilice en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Aan de oever van het meer Prokljansko (baai) verhuren wij drie volledig ingerichte appartementen met een zwembad voor in totaal 12 personen. De faciliteit bevindt zich dicht bij het strand, een speeltuin voor café-bars, restaurants en een kleine supermarkt. U kunt ook genieten van het Nationaal Park Krka en Kornati. APPARTEMENTEN 1 en 2 zijn voor 8 personen en zijn gelegen op de verdieping van een gezinswoning, volledig ingericht, elk bestaande uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een ruime woonkamer met twee extra bedden voor twee personen, keuken, badkamer en terras. APPARTEMENT 3 is voor 4 personen en is gelegen op de 2e verdieping van een gezinswoning, volledig ingericht en bestaat uit een kamer met een tweepersoonsbed en de andere twee extra bedden voor twee personen, keuken, badkamer en ruim terras. Appartementen hebben een eigen omheinde parkeerplaats. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met een wasmachine en vaatwasser en WiFi.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij navraag en definitieve overeenkomst over de huurdatum van het appartement, betaalt de gebruiker van de dienst een betaling naar de bankrekening van ongeveer 20% van de totale prijs en ontvangt hij een geretourneerde kennisgeving en een betalingsbewijs met de opgegeven datums waarop de service wordt gebruikt. De rest wordt gewied door naar het appartement te komen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 6 km
  • Tankstation: 5 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Nationaal Park: 5 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We bieden ook vervoer vanaf de luchthaven of vanaf de bushalte. Voor uw zorgeloze vakantie in ons aanbod, zullen wij de autoverhuur van ons aanbod tegen gunstige prijzen invullen. Mogelijkheid om een boot te huren of een boot te huren met een schipper tegen een redelijke prijs. Uw vakantie is onze taak die we zo aangenaam mogelijk proberen te doen. Mogelijkheid om een voertuig met een chauffeur te huren. Het organiseren van excursies met onze voertuigen en boten Contacteer ons met vertrouwen Apartments Vlahov.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vlahov
Stipe Vlahov Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten van harte welkom en comfortabel je verblijf in onze appartementen. Alle contacten te leggen door middel van contactpersoon Stipe Vlahov. Neem contact met ons met vertrouwen Alenka Vlahov.

De advertentie Appartementen Vlahov heeft 29959 keer bekeken sinds 17.05.2015.