Vakantiehuis DinkoKorčula - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Dinko is een eenvoudig en comfortabel huisje aan het strand, gelegen in een rustige baai Žrnovska Banja, op slechts een steenworp afstand van de zee, en volledig beschut tegen het zicht van voorbijgangers, omgeven door olijfgaarden, citrus- en moestuin op slechts voor jou. Als je even weg wilt van het dagelijkse leven en even wilt ontsnappen aan alles, ben je hier op de juiste plek! Je maakt direct verbinding met Dink, ze geven je een speciale rustgevende sfeer en ze worden je tweede thuis! Stelt u zich uw eerste ochtendkoffie op het terras voor ... u kijkt naar de kristalheldere zee, luistert naar het getjilp van vogels en krekels, inhaleert de geur van sinaasappels, olijven en aromatische kruiden ... Het appartement bestaat uit een volledig uitgeruste moderne keuken, 2 slaapkamers, 2 toiletten en een badkamer, 2 ruime terrassen met uitzicht op de zee en parkeerplaats voor 2 voertuigen. Airconditioning, onbeperkt internet, tv (digitale en satellietzenders), barbecue. Ideaal voor gezinnen met kinderen, stellen en vrienden. Kom, laat je verwennen en geniet! Dinko kijkt ernaar uit je te zien!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen worden gemaakt per e-mail. Betaling op rekening of persoonlijk (voorschot 30%). 10% korting op een verblijf langer dan 7 dagen. 30% korting op een verblijf langer dan 30 dagen. Aankomsttijd: 15.00 - 22.00 uur. Vertrektijd: tot 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
In geval van annulering vanwege Covid-19, zullen we het volledige bedrag van het voorschot aan de gasten terugbetalen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 125 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 20 m
  • Discotheek: 1.5 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Wij bieden onze gasten een welkomstdrankje met lokale producten en het gebruik van groenten en kruiden uit eigen tuin. Ook verkrijgbaar zijn basis keukenkruiden en schoonmaakproducten, haardroger, strijkijzer, strijkplank, haardroger, babybedje, extra bed. Mogelijkheid om het appartement tijdens uw verblijf tegen betaling schoon te maken. Alles wat je nodig hebt: een winkel, stranden, restaurants, een kinder- en basketbalveld, een nachtbar met livemuziek ... het is slechts een paar minuten lopen van het appartement en het centrum van Korcula ligt op slechts 5 minuten rijden. Goede verkeersverbindingen van Korcula met Dubrovnik, Split en de prachtige omliggende eilanden bieden de mogelijkheid tot onvergetelijke dagtochten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Dinko
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Buzet,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2022
Een onvergetelijk jaar

We hadden een geweldige 10 dagen, Dinko zorgde helemaal voor ons. Een prachtige rustige plek omgeven door groen en prachtige lokale bevolking. Onze gastvrouw Miranda, een geweldige en vriendelijke vrouw (voor "100"), zorgde heel goed voor ons. Woorden kunnen die ervaring niet beschrijven, je moet er zeker heen gaan. Miranda heel erg bedankt

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
rijeka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2021
Jaar van een droom

We brachten 10 heerlijke dagen door in Appartement Dinko. Wat te schrijven? Alles was zoals we ons hadden voorgesteld: het huis ligt op een rustige plek op een steenworp afstand van de zee, omgeven door groen dat liefdevol wordt verzorgd door onze gastvrouw Miranda. Schoon, netjes, smaakvol ingericht, uitstekend uitgerust, en ook met al die kleine dingen die je misschien nodig hebt in die 10 dagen of zo. Onze gastvrouw heeft onopvallend voor ons gezorgd, en we hopen maar dat we nog een paar keer in Dink zullen blijven. Een warme aanbeveling voor iedereen, zowel ouder als jonger!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Warszawa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2021
Geweldige plaats!

We brengen 2 weken door in Dinko en het was een geweldige tijd. De plaats ligt vlak bij de zee, erg rustig en privé. Volledig uitgerust. Onze gastheer Miranda was erg behulpzaam en aardig. Ik raad deze plek ten zeerste aan voor een rustige vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Miranda Botica Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Groet! Ik ben Miranda. Als gastheer wil ik dat mijn gasten in het appartement Dinko en op ons eiland in de mooiste herinnering verblijven! Ik zal uw "contactpersoon" zijn met de bestemming, u kunt op mijn hulp en assistentie rekenen voor alles wat u nodig heeft. Mijn doel is om u zich thuis te laten voelen en uw droomvakantie hier door te brengen. Welkom!

De advertentie Vakantiehuis Dinko heeft 43498 keer bekeken sinds 06.06.2018.