Appartementen VedranaŽuljana - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Vedran Apartments, gelegen in het centrum van Zuljana, een kleine stad aan de zuidwest kust van het schiereiland Peljesac. Hoewel in het centrum, onderdompeling in mediterrane planten, ervoor zorgen dat de dagelijkse en nachtelijke rust en stilte, ideaal om te ontspannen na urenlang op één van de vele stranden, waarvan het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 50 meter. En andere faciliteiten, een van de restaurants, winkels en een coffeeshop zijn ook bij de hand. Bij de faciliteit, zowel overdag als in de avond kunt u genieten van de terrassen bedekt door weelderige wijngaarden en gerechten bereid op een open grill. De binnenplaats in de voorkant van het gebouw, zal een comfortabel huis en uw auto te bieden. Als u besluit om Zuljana of appartement Vedran, de beste manier om u een onvergetelijke vakantie door te brengen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Worden betaald bij aankomst, en het bedrag van eventuele voorschotten zullen met de gast worden overeengekomen. De meest ideale tijd voor de komst van 12 uur, verdere, en om omhoog te gaan tot 12 uur, wat niet betekent dat er in bepaalde momenten zullen we flexibel zijn en zich aanpassen aan de situatie.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 20 km
  • Bank: 20 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 100 km
  • Haven: 100 km
  • Discotheek: 30 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje, in onze op maat, en we beschouwen het niet als een aantal speciale inhoud. In de Žuljana, is het mogelijk om een ​​boot te huren, of meedoen aan een van de twee duikclubs voor groep duiken. Dagelijkse uitstapjes naar het park van het eiland Mljet, zal zeker voltooien uw ervaring. Daarnaast is de relatieve nabijheid van het culturele en historische steden van Dubrovnik en Korcula, en bezoeken aan hen, geven ze je een andere mogelijkheid om uw vakantie onvergetelijk te maken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vedrana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Augustus 2022
Maximaal genieten

We zijn de heer Ivan en mevrouw Vedrana dankbaar voor hun warme welkom en nuttige informatie. Het appartement was schoon, functioneel en charmant. Žuljana is de juiste plek voor vakantie, zonder al te veel drukte. De geur van pijnbomen en tjilpende vogels, geen luide muziek. Vučine is het mooiste strand van de Adriatische Zee. Ideaal voor gezinnen. Ik weet zeker dat we je volgend jaar zullen zien

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
BESTE GASTEN

BESTE, BEVOEGDE EN RUSTIGE, WELKOM GASTEN. NOOIT TE VEEL ONNODIGE VRAGEN, DIRECT EN EERLIJK OP ELK MOMENT. WIJ WILLEN WEER EEN ENKELE TIJD (DAGEN) MET HEN DELEN.

Novi Sad ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2022
Onvergetelijke vakantie

We brachten onvergetelijke momenten door in accommodatie met geweldige gastheren. Appartement 4+2 is schoon, functioneel, met een groot terras, goed uitgerust, op een geweldige locatie vlakbij de zee, en mevrouw Vedrana en meneer Ivica zijn zulke geweldige mensen dat ze niet langer alleen onze gastheren zijn, maar ook vrienden. Žuljana is een kleine maar prachtige plek met prachtige natuur en schone zee. We zouden graag weer te gast zijn omdat we ons daar thuis voelden. Hartelijke groeten aan onze Vedrana en Ivan van de familie Škorić.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
WIJ HOPEN EN GELOVEN "U16"

KIND, HET IS GEEN "ONDER 16" VOETBAL, MAAR NA "15" ZEGGEN ZE 16, DUS LATEN WE DE SERIE NIET VERWENNEN! DRAGANA, MILICE, DRAGICE, STEFANE, IGORE... Sorry dat ik de zoon op de eerste plaats heb gezet, maar hij is een atleet op meerdere velden, en een man in jaren, dus ik zeg dat het beter is om uit te leggen dan dat hij de POT EN BEGINT OPNIEUW DIE HOLLE TE DRUKKEN meneer.. NEE". BEDANKT VOOR DE MOOIE WOORDEN, GROETEN EN WENSEN. WIJ HOUDEN VAN JE EN WIJ HOUDEN VAN JE ALLEMAAL. DE MEEST... GROETEN VAN ŽULJANA VEDRA EN IVICA PS JE WILT VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN, SOMMIGE KUNNEN GEWOON GASTEN ZIJN, MAAR DAT IS IN EEN ANDERE LIGA. SIKI MIAUW!

sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vedrana, Augustus 2016
Tevreden en gelukkig in Zuljana

De gastheren zeer vriendelijk, zeer hartelijk, vriendelijk en behulpzaam te praten en socialiseren. De stilte, de geur van pijnbomen en de zee, interessante strand, een kleine markt met nog voldoende aanbod, met name zeevis, maakt deze plek zeer aantrekkelijk vakantie plek mensen die vrede willen en genieten van de schone zee en de stranden en eersteklas zeevissen. De stad biedt veel mogelijkheden als het gaat om de omgeving van. Mensen zijn erg vriendelijk in dit kleine dorp en we komen altijd terug naar Zuljana.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Leuk om te horen

DANK lieve vriend om reacties. SA zo geweldig, in plaats van, normaal team, niet moeilijk om vriendelijk, behulpzaam, vriendelijk, of liever gezegd, normaal zijn. Zie je volgend jaar.

Vedrana Pale Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Een voormalig zeeman die na 20 jaar op zee afgewikkeld. Milde karakter bereid om anderen te geven van de gastvrijheid en plezier. Over zichzelf niets bijzonders. Gewoon blader naar Zuljana te leren kennen en delen van de schoonheid van de Adriatische zee en de zon.

De advertentie Appartementen Vedrana heeft 59987 keer bekeken sinds 03.02.2015.