Appartement EnyBaška Voda - Regio Split

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Baška Voda en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Welkom in het appartement Eny, Waar de berglucht zich vermengt met de zeelucht, is er ons modern en eigentijds ingerichte appartement van ca. 50m.² Het is uitgerust met een slaapkamer, badkamer, woonkamer met geïntegreerde keuken en balkon. Het is ideaal voor koppels of kleine gezinnen. Het appartement beschikt over airconditioning die als verwarming kan worden gebruikt. In de woonkamer staat een extra slaapbank. Parkeren kan voor het gebouw of tegenover het gebouw. De bushalte is in de directe omgeving evenals twee grote supermarkten, een bakker en een bank. De luchthaven van Split ligt op ongeveer een uur rijden. Makarska ligt op 10 minuten rijden. Rechts van het gebouw is een straat die je rechtstreeks naar het strand en het stadscentrum leidt. Lange zandstranden, kristalheldere zee, goede restaurants, plezier voor kinderen, jong en oud... zijn een garantie voor een onvergetelijk verblijf in Baska Voda.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering van accommodatie met vooruitbetaling van maximaal 20% van het totaalbedrag (Westen Union of op girorekening). De rest van de betaling uiterlijk 14 dagen voor aankomst in het appartement. Wij sturen u een schriftelijke reserveringsbevestiging (voucher) Prijzen in de prijslijst zijn gebaseerd op 7 nachten en twee gasten. Extra bed, gast 12 €, kinderen tot 12 jaar 10 € per nacht. Prijzen voor 3 nachten en minder stijgen met 30% Korting voor 7 nachten en meer op afspraak. (We geven geen korting in juli en augustus) Bij aankomst vragen we een borg van 150 € die we bij vertrek terugbetalen als er geen schade is. Inchecken 14u - 20u Uitchecken 10u
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De borg wordt terugbetaald aan de gast als deze de accommodatie 30 dagen voor aankomst annuleert. Bij kortere annulering van de reservering wordt het bedrag van het voorschot in rekening gebracht.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 700 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Busstation: 10 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Naast de gratis parkeerplaats hebben we onze gewaardeerde gasten voorzien van gratis wifi en de mogelijkheid om de barbecue (grill) te gebruiken. Het appartement is voorzien van standaard apparatuur en benodigdheden (airconditioning, tv, koelkast, vaatwasser, wasmachine, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, strijkijzer, stofzuiger, stoomreiniger, diverse kruiden en oliën, etc., . .) alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf bij ons. Als u naar de luchthaven van Split komt, bieden wij vervoer naar ons appartement tegen een minimale vergoeding, neem hierover contact met ons op.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Eny
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Virovitica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Januari 2022
Commentaar

Ze verbleef in het appartement tijdens de kerst- en nieuwjaarsvakantie. Zeer tevreden. Ik stel netheid en uitrusting voorop. Het heeft alles voor een aangenaam verblijf in winter en zomer. We waren warm en comfortabel, en gedurende de dag konden we genieten van het balkon en de barbecue. Ik ben ook terug voor de zomer!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Enisa Pennartz Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo lieve potentiële gasten, Mijn naam is Enisa, ik ben een kosmopoliet als het gaat om mensen, geloof en lekker eten! Ik hou van dieren, wandelingen in de natuur, ik speel basketbal en tennis en ik hou van koken. Mijn motto is: ik wil dat mijn gasten zich thuis voelen, met dat in gedachten, welkom :-)

De advertentie Appartement Eny heeft 7532 keer bekeken sinds 01.01.2022.