Stacaravan Adriatic Blue CoastMurter Jezera - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 210 per nacht
Beschrijving van de woning

Stacaravans Adriatic Blue Coast bevinden zich op het eiland Murter in camping Jezera Village, in een dennenbos naast een kiezelstrand. De cottages bieden het comfort van een hotelkamer en een goed uitgerust appartement in volledig contact met natuur en groen. Entertainment, catering, sport, recreatie en animatie die door de camping worden aangeboden, verrijken de vakantie en maken het onvergetelijk ... Stacaravans hebben twee slaapkamers (een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden), volledig uitgeruste keuken met eetkamer waar is een extra bed voor één of twee personen, comfortabele badkamer, airconditioning, satelliet-tv, kluis ... Groot terras is uitgerust met comfortabele meubels om te eten en te ontspannen en een elektrische grill. Er is parkeergelegenheid voor één auto naast het gebouw. Handdoeken en beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen. WI-FI is gratis en beschikbaar op het terrein. Voor grotere bedrijven raden we huizen 226 en 227 aan, die naast elkaar liggen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Informatie en prijzen van het verblijf: renters.croatia@gmail.com De prijs van het verblijf is exclusief de dagelijkse verblijfsbelasting en dient te worden betaald bij de receptie: volwassenen 8,00kn, kinderen van 12-18 jaar 4,00kn, kinderen vanaf tot 12 jaar gratis. Eenmalige inschrijving op de camping is niet inbegrepen in de prijs van het verblijf en bedraagt 7,60 kn en wordt betaald bij de receptie. Op verzoek is het mogelijk om tegen betaling één huisdier te laten verblijven. Het kamp brengt kosten in rekening voor het verblijf van uw huisdier in het kamp, en wordt bij aankomst aan de receptie betaald volgens de geldige prijslijst Voor het verblijf van een huisdier in een stacaravan wordt 10 EUR / dag extra in rekening gebracht. Dit bedrag wordt betaald bij de reservering. Betalingen worden overgemaakt op een bankrekening in EUR of in kuna-equivalent. Een aanbetaling van 30% van de totale prijs is vereist om de reservering te bevestigen. De rest van de prijs (70%) moet uiterlijk 30 dagen voor de aankomstdatum betaald zijn. Informatie over beschikbare First en Last minute aanbiedingen kunt u krijgen via e-mail renters.croatia@gmail.com Check in: vanaf 15.00 uur Check out: tot 10.00 uur
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annulering: - Meer dan 15 dagen vanaf de eerste dag van de geboekte periode - restitutie van 50% van het totale bedrag. - 15 of minder dan 15 dagen vanaf de eerste dag van de termijn zonder restitutie. * (* Volgens onze mogelijkheden bieden wij u een andere termijn aan)
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 4 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Regel een aantal van de uitstapjes naar de spectaculaire nabijgelegen nationale parken en natuurparken bij de receptie van de camping: Kornati, Krka-watervallen, Plitvicemeren, Vrana-meer, Paklenica ... Funpark Mirnovec in Biograd, voor een ideale middag en avond voor het hele gezin, is 31 km afstand. De camping biedt ook een rijk sportaanbod, cursussen en verhuur van materiaal: tennis, tafeltennis, minigolf, zeilen, surfen, duiken, SUP, .. Als u uw boot tot 7 m lang wilt brengen, heeft de camping een bewaakte jachthaven. Een ligplaats voor de boot moet van tevoren worden gereserveerd. Een dagelijkse voorraad verse boodschappen is verkrijgbaar in een goed gesorteerde winkel, bakkerij, minimarkt, en u kunt een paar souvenirs of inheemse producten mee naar huis nemen. Als je niet elke dag wilt koken, trakteer jezelf dan op een restaurant of pub. Het kamp organiseert programma's en workshops voor kinderen. De miniclub is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar en de tienerclub voor kinderen van 13 tot 19 jaar. De schoonheidssalon zorgt voor de schoonheid en de massagestudio zorgt voor de ontspanning.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Adriatic Blue Coast
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Mario K. Renters Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Frans,
De advertentie Stacaravan Adriatic Blue Coast heeft 44076 keer bekeken sinds 06.06.2016.