Appartementen Blue CoastMakarska - Regio Split

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Makarska en Regio Split!
Beschrijving van de woning

De appartementen bevinden zich in een gezinswoning in een rustig deel van de stad. Ze bevinden zich op slechts 300 meter van het strand en op 1,5 km van het stadscentrum. Internet, een flatscreen-tv en airconditioning zijn beschikbaar in alle appartementen, en er is een eigen parkeerplaats aan de voorkant van het huis. Studio Happy Place bestaat uit een slaapkamer, een keuken, een eigen badkamer en een terras. Het heeft een extra groot tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Appartement Big Mama bestaat uit twee slaapkamers, keuken, badkamer en balkon. Het heeft twee extra grote tweepersoonsbedden en een eenpersoonsbed. De Private Green Oasis Studio bestaat uit een keuken, een eigen badkamer en een ruim terras. Het heeft een extra groot tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Alle keukens zijn uitgerust met het nodige keukengerei voor voedselbereiding, evenals een koelkast met vriezer en elektrisch fornuis. Naast het appartement zijn een winkel, apotheek, koffiebar, pinautomaat, vlakbij is een kerk en het heiligdom Vepric ligt op 1,5 km afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De in- en uitchecktijden zijn flexibel en gebaseerd op voorafgaande overeenstemming tussen de gastheer en gasten. Inchecken bij het appartement is gepland vanaf 12.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur voor het schoonmaken en het voorbereiden van een welkom voor toekomstige gasten. In het geval van vroege aankomst, kunnen spullen bij de gastheer worden achtergelaten en kan binnenkomst worden gewacht in de tuin of op het nabijgelegen strand. De gastheer is beschikbaar om gasten te vervoeren bij aankomst in de stad (evenals vanaf de luchthaven van Split) op afspraak. De hoogte van het voorschot wordt in overleg afgesproken.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast wordt op de hoogte gebracht van het annuleringsbeleid voordat de reservering wordt bevestigd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 65 km
  • Vliegveld: 65 km
  • Haven: 500 m
  • Discotheek: 700 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Op het nabijgelegen strand zijn er een aantal restaurants waar u kunt genieten van alle charmes van de Dalmatische keuken. Makarska is een heel klein en rustig stadje, dat je in een uur kunt lopen, dus het heeft geen openbaar vervoer nodig om naar nabijgelegen plaatsen aan de Makarska Riviera te gaan. Terwijl u door de stad reist, raden we u een bezoek aan de oude stad en het centrale plein, het Malacologisch Museum in het Franciscaner klooster en de vele bezienswaardigheden van deze prachtige plek aan waarover we brochures voor u hebben samengesteld. Natuurliefhebbers kunnen genieten van een wandeling op het schiereiland St. Peter en lange zandstranden.Voor alle liefhebbers van berghoogtes en adembenemende uitzichten is een bezoek aan de berg Biokovo een voltreffer. Biokovo is een natuurpark met tal van natuurlijke en culturele bezienswaardigheden, waarvan we de onlangs geopende attractie Skywalk en de Kotišina Botanische Tuin noemen. Voor transport- en excursiediensten is er een mogelijkheid tot overeenkomst met de gastheer.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Blue Coast
Mario Žigo Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ruim 1500 gerealiseerde reserveringen. Meer dan 4000 tevreden gasten. We proberen aan al uw wensen te voldoen, dus maak deel uit van een traditie van meer dan 15 jaar.

De advertentie Appartementen Blue Coast heeft 6808 keer bekeken sinds 04.02.2021.