Appartementen PerlaMimice - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Mimice en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Appartementen Perla bevinden zich in Mimic, in een van de twee baaien genaamd Kutlesa en Juto. Op slechts een steenworp afstand van een lang mooi kiezelstrand en een kristalheldere zee. Geniet het hele jaar door van de voordelen en de omgeving van ons huis. Ontspan in een natuurlijke omgeving, omringd door een dicht dennenbos en de geur van de natuur, terwijl u geniet van de ochtendzonsopgang. In onze volledig uitgeruste appartementen, met vriendelijke gastheren en een traditie van meer dan 30 jaar, zult u zich thuis voelen. Onze appartementen A1 (4 2) en appartement A2 (2 1) zijn volledig uitgerust en nieuw ingericht. Ze voldoen aan de behoeften van een stel, een klein gezin met een kind of een groot gezin. Alle gasten hebben een beveiligde parkeerplaats, ligstoelen om te zonnebaden en een buitengrill naast het huis. Appartement A2 (2 1) ligt op het zuidoosten. Het is ideaal voor een stel of een klein gezin met een kind. Appartement A1 (4 2) ligt op het zuiden. Het is ideaal voor een groot gezin, met twee balkons met een prachtig uitzicht op de zee, het strand en het eiland Brač.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij boeking wordt 20% voorschot betaald, de rest bij aankomst. Aankomsttijd is vanaf 14:00 uur en vertrektijd is tot 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 11 km
  • Apotheek: 11 km
  • Bank: 11 km
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 11 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 55 km
  • Haven: 13 km
  • Sportactiviteiten: 1.1 km
  • Discotheek: 23 km
  • Casino: 11 km
  • Nationaal Park: 125 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief: welkomstdrankje, strandstoelen, gebruik van buitengrill, toeristenbelasting. Wij bieden de mogelijkheid tot het organiseren van sport- en andere activiteiten zoals: raften, zipline, onderwaterduiken, boottochten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Perla
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 12 reacties
ČIČAVA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2023
Geweldige accommodatie

Een prachtige plek voor een vakantie. De locatie van het appartement is geweldig, op slechts een steenworp afstand van het strand. Het appartement heeft 2 balkons, vanwaar u kunt genieten van een prachtig, betoverend uitzicht en kunt luisteren naar het geluid van de zee. De zee is glashelder. Kleine steentjes in zee, en nog wat verder zand. De uitrusting van het appartement is van een goed niveau, we hadden alles wat we nodig hadden. De eigenaren zijn geweldige mensen. Ze communiceerden tijdens ons verblijf met ons om te zien of we iets nodig hadden. We waren met 2 gezinnen, een gezin van drie en een gezin van twee, wat ons beviel met de indeling van de twee kamers. Eén badkamer was voor ons genoeg. Voor de ingang van het appartement bevindt zich een groot terras met barbecue. Ook springkussens en een paddleboard konden we daar zonder problemen achterlaten. Het geweldige restaurant "Val" was gemakkelijk te bereiken. Het café boven de klif is ook geweldig. Je kunt vanaf de klif de zee in springen. Ook hebben we een paar dagen prachtige grote golven gehad. Er is slechts één supermarkt in de stad, die je via de trap naar de hoofdweg moet lopen. Maar we waren met de auto, dus we kochten twee keer zoveel zodat we niet elke dag hoefden te gaan. Maar het is beter om b.v. in Omiš of in Baška vode, als je ergens op reis gaat. We zullen deze prachtige plek onthouden. Het is een plek om tot rust te komen, het is er rustig, er zijn weinig mensen en wij komen hier zeker nog eens terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Plzeň,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2021
Appartement Mimiek 4 + 1

Het appartement was schoon, netjes, zeer goed uitgerust, voorzien van airconditioning, allemaal functioneel ingericht. Eigenaren erg vriendelijk, aardig, behulpzaam en klaar om je op elk moment met alles te helpen. Parkeren beveiligd bij het huis. Recht voor het huis is een kiezelstrand met ligstoelen. Het water in de zee is schoon en warm. Rustige omgeving zowel dag als nacht. Geschikt voor gezinnen met kinderen. Aan het strand beschikbare bar met pizza, 200 m van het huis uitstekend restaurant Val, ongeveer 1 km naar huis geweldig restaurant Carevi dvori. Supermarkt aanwezig in het dorp, elke dag open. We brachten 2 weken door in Mimice en we waren zeer tevreden en enthousiast over de omgeving, de zee en de mensen. Het Tsjechische Pilsen draait op het hoofdstrand in Mimice. Ik raad ten zeerste aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Marijampolė,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, September 2015
Fantastisch!

Beste Petra, We zijn erg zo jammer dat je zo lang om uw appartement aan te vullen wachten. De appartementen zijn schoon, netjes, comfortabel. Alles is zeer tevreden. Geen klachten. Gastheren zijn heel bijzonder. Ze zijn zeer warme mensen, zeer gastvrij, vriendelijk, behulpzaam (nogmaals bedankt voor een heerlijke taart voor de zoon van de eerste verjaardag). De stad is rustig, alles wat je nodig hebt voor een gezin met een klein kind voor een ontspannen vakantie. Ik harte aanbevelen het appartement. Zal tevreden zijn 110%. Dank je. Ačiū vriendelijke groeten Eglė (Litouwen)

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Petra Mimica Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Duidelijk, communicatief, altijd klaar om te helpen.

De advertentie Appartementen Perla heeft 101500 keer bekeken sinds 13.05.2014.