Stacaravan Lovre BlažPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € per nacht
Beschrijving van de woning

Stacaravans te huur zijn gelegen in een rustig deel van Pakostane, op slechts 40 meter van de zee. Ze liggen op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. De huisjes zijn modern ingericht, bestaan uit 2 slaapkamers, keuken met woonkamer en badkamer (douche/toilet), houten terras van 18 m2 met aangebouwd zitje en uitzicht op zee en naburige eilanden. De stacaravans zijn voorzien van airconditioning, hebben satelliet-tv en internet, beddengoed, servies, handdoeken, grill, waterkoker, magnetron en blender, insectennetten. Er is een parkeerplaats voorzien. De appartementen bevinden zich ook aan zee binnen de camping. ze zijn modern ingericht met een eigen buitenterras en voorzien van alles voor een aangenaam verblijf.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling op de rekening, minimaal 30% van de totale prijs, en de rest van het bedrag wordt betaald op de dag van aankomst. De aankomsttijd is gepland voor de periode van 13.00 uur tot 12.00 uur en de vertrektijd is tot 9.00 uur. Bij annulering wordt het voorschot niet geretourneerd.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 300 km
  • Vliegveld: 28 km
  • Haven: 60 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 800 m
  • Casino: 20 km
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. . De mogelijkheid om een boot te huren voor eendaagse tochten en de mogelijkheid om ligplaatsen voor de boot te huren en lokale olijfolie te kopen. Ook de mogelijkheid om kajaks en gieren te huren voor recreatie en om naar nabijgelegen eilanden te rijden. Als u eerder arriveert, vóór de vermelde check-in, kunnen onze gasten parkeren op de camping en terwijl ze wachten om hun accommodatie binnen te gaan, zich verfrissen met een pizza of koffie, en ook iets eten in onze fastfoodbar Food 4 you. Toiletten zijn ook beschikbaar in het kamp voor gebruik. Aan u allen, onze lieve gasten, wensen wij u een prettig verblijf in onze stacaravan Camp Lovre Blaž
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Lovre Blaž
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 13 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Wien,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2023
Camper

We genoten van de dagen met een kampeergevoel direct aan zee. Gastheren zijn erg behulpzaam en vriendelijk. De beste olijfolie en lekker eten direct aan het strand ronden het verblijf af. Eén douchedoek per persoon zou geweldig zijn. Anders is alles perfect. Groeten uit Oostenrijk, we zien elkaar zeker nog eens.

Ik zou dit aanbevelen aan : Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Holešov,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Vakantie 2023

Hartelijk dank voor de accommodatie voor 24 personen, inclusief kinderen, de huizen waren schoon, ruim terras, op korte afstand van het strand. Ana en Tom erg aardig en vriendelijk.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Velicna,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juni 2023
Simpelweg geweldig

We zaten voor het eerst in stacaravans, tot nu toe hadden we alleen appartementen, en ik moet zeggen dat de accommodatie in de stacaravan ons erg goed is bevallen. Het grote terras was TOP, het huis voorzag in alles wat je nodig hebt, we hadden zelfs een wasmachine. Er zijn ongeveer 9 huizen op de camping, dus het is er helemaal niet druk, er is een groot gebied met klimrekken voor kinderen, zodat je op het terras kunt zitten en de kinderen kunnen spelen in de tuin zoals thuis. Het strand ligt direct voor de camping, met een geleidelijke toegang tot de zee. Deze locatie is rustiger dan die in het centrum. De gastheren Anna en Tomislav zijn gewoon geweldige mensen, ze praten graag, ze bleven vragen of we tevreden waren en of we iets nodig hadden. Ze hebben ook hun eigen kleine café met versnaperingen aan het strand, wat ook een groot pluspunt is, evenals verhuur van paddleboards en kajaks. Tomislav is een verwerker van olijfolie die je daar kunt kopen. Voor mij is het zeker een geweldige plek voor zowel gezinnen met kinderen als oudere mensen. Ik raad het ten zeerste aan en geloof dat we weer naar deze plek zullen terugkeren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ana Demo Čudina Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Stacaravan Lovre Blaž heeft 113112 keer bekeken sinds 13.04.2016.