Appartementen Magnolia RadačićRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Magnolia zijn appartementen gelegen in de prachtige baai van Lozica in de stad Rogoznica. De appartementen bevinden zich op slechts 100 meter van de zee. Het centrum van Rogoznica is ook vlakbij, op slechts 15-20 minuten lopen. De plaats biedt rijke faciliteiten, van sport, cultuur, amusement en andere. De locatie van het appartement biedt uitzicht op zee en de mogelijkheid van lange zomerwandelingen langs de zee of fietsen op de nieuw aangelegde fietspaden. Er is ook een koffiebar - restaurant in de buurt van het appartement. Wij bieden u een aangenaam verblijf in een rustige, stille en familiale sfeer. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het minimum verblijf is 5 dagen. De aankomsttijd in de appartementen is op zijn vroegst vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst en uitchecken uiterlijk om 10.00 uur op de dag van vertrek. Het is noodzakelijk om een aanbetaling te doen van 30% van het totale bedrag. De rest van het bedrag wordt betaald bij aankomst in de appartementen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 2 km
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gratis welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen. Een barbecue, een buitendouche en een gratis parkeerplaats zijn beschikbaar voor alle gasten. We raden een bezoek aan Marina Frapa en het natuurverschijnsel Dragon's Eye aan, die zich in het hart van Rogoznica bevinden. Vlakbij ligt het Nationaal Park Krka met al zijn rijkdommen. We raden ook aan om de steden Split en Trogir te bezoeken, die rijk zijn aan cultureel erfgoed en op slechts 40-45 minuten rijden met de auto van het appartement liggen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Magnolia Radačić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 15 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Plzeň,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2023
Geweldige vakantie

Mooie, schone, geurige en moderne accommodatie met een geweldige locatie vlakbij de zee. We waren zeer tevreden met alles ... geweldige, vriendelijke en gastvrije hospita, we kunnen niets fout vinden. Rogoznice is een prachtige stad en een prachtig schone zee.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Wrocław,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2022
Heerlijke vakantie

Ik raad deze appartementen van harte aan, een huis vlakbij het strand, bij 7.30 uur in de straat die voor het pand eindigt, er is een man met brood, een grote parkeerplaats naast het gebouw, met een barbecue. Het appartement zelf is ruim, goed uitgerust, met een keuken die verbonden is met de woonkamer, er ontbreekt niets om maaltijden te bereiden, in twee slaapkamers tweepersoonsbedden met comfortabele matrassen, luiken en muskietennetten voor de ramen. Groot balkon met uitzicht op de zee. De gastheren waren erg aardig en behulpzaam, ze verwelkomden ons met een schaal met hun eigen vleeswaren en wijn, op de dag van vertrek kregen we ook hun drankjes. In de buurt van het huis, verschillende stranden om uit te kiezen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Bihac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, April 2022
Vakantie op maat!

Net appartement, voorzien van airconditioning, wifi, tv. De keuken heeft alles wat je nodig hebt om te gebruiken. De gastheren zijn bijzonder gastvrij en tot uw dienst. Alles is zoals in de advertentie. We zijn weer terug en raden het ten zeerste aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ivan Radačić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Magnolia Radačić heeft 59709 keer bekeken sinds 21.01.2014.