Appartement AmoreSplit - Regio Split

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Split en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Net en ruim drie slaapkamer appartement is gelegen nabij het strand Žnjan (ca. 100m). Het appartement is zonnig en licht. Tevens is er in de directe omgeving (ca. 50m) een winkel. Het stadscentrum is gemakkelijk te bereiken met de bus. Bushaltes zijn zeer dicht bij het appartement. De dichtstbijzijnde ligt op ongeveer 50 meter van het appartement.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Als de gast binnen twee weken of meer annuleert, wordt het volledige bedrag van het voorschot gerestitueerd. Indien de gast annuleert binnen 13 tot 7 dagen, wordt 50% van het voorschot terugbetaald. Als de gast annuleert binnen minder dan 7 dagen, wordt het bedrag van het voorschot niet gerestitueerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • winkel: 50 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Amore
Marianne Morić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Spaans, Frans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, welkom in ons familieappartement. Als gastheren kunnen wij u verwelkomen in het Kroatisch, Duits, Engels, Frans en Spaans. Wij lossen graag al uw problemen op en lossen al uw dilemma's op. Wij staan tot uw beschikking voor alle vragen met betrekking tot het appartement, de stad, de regio en ons prachtige land. We kijken uit naar je dons

De advertentie Appartement Amore heeft 5614 keer bekeken sinds 26.06.2021.