Stacaravan LukaSveti Filip i Jakov - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sveti Filip i Jakov en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Stacaravan Luka bevindt zich in een kleinere camping omgeven door mediterrane vegetatie, gelegen aan het kiezel- en zandstrand van Iza Banja, geschikt voor gezinnen met kleine kinderen voor een geleidelijke toegang tot de zee. De stacaravan Luka bestaat uit 3 slaapkamers: 1 kamer met een tweepersoonsbed en 2 kamers met twee bedden, een badkamer met douche en toilet, een woonkamer met een volledig uitgeruste keuken met eettafel en stoelen en een hoekset, een koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker, servies en bestek, koffiezetapparaat, tv, schotelantenne en airconditioning. Het terras is uitgerust met een tafel en 6 stoelen, een rotan hoekset met een salontafel en een barbecue. Beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak, wi-fi en parkeren zijn bij de prijs van het verblijf inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan ​​op de camping. De prijs is inclusief beddengoed, handdoeken (twee keer per week), eindschoonmaak en parkeergelegenheid voor maximaal twee voertuigen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het reserveren van accommodatie is het noodzakelijk om een voorschot van 30% te betalen. De rest van het bedrag wordt 30 dagen voor aankomst betaald. Aankomsttijd is vanaf 14.00 uur of op afspraak en vertrektijd is tot 10.00 uur. Bij aankomst wordt een borg van EUR 100 in rekening gebracht, in geval van eventuele schade, die bij vertrek wordt gerestitueerd. Van 17.06.23 tot 26.08.23 is aankomst en vertrek enkel mogelijk op zaterdag en zondag.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
ANNULERINGSVOORWAARDEN: Tot 30 dagen voor vertrek 30% behoud Tot 20 dagen voor vertrek 70% behoud Tot 10 dagen voor vertrek 90% behoud Tot 5 dagen voor vertrek 100% behoud
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 500 m
  • Haven: 3 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Op het strand is er een kinderpark met schommels en glijbanen, een aquapark, een beachvolleybalveld, een voetbalveld, koffiebars, restaurants, bakkerijen en douches en kleedhokjes, maar ook waterfietsen en kajaks te huur. Het strand is houder van de Blauwe Vlag en begint in het centrum en loopt af naar het zuidoosten. De camping ligt op 250 meter van het centrum van de stad, dat ermee verbonden is door een nieuw aangelegde promenade langs de zee. Sveti Filip i Jakov is een aantrekkelijke toeristische plek aan de Zadar Riviera, ongeveer 3 km ten noorden van Biograd na Moru en ongeveer 20 km ten zuiden van Zadar. Tegenover Sv. Filip i Jakov is het eiland Pašman. Daarnaast zijn er verschillende kleine eilanden in dit smalle kanaal, die een mooi uitzicht hebben vanaf het vasteland en kunnen worden gebruikt als bestemming voor charterboten. De oude en authentieke Dalmatische waterkant met tavernes strekt zich uit over de plaats, evenals alle andere toeristische diensten - winkels, restaurants, cafés, bakkerijen, geldautomaten, apotheek, postkantoor, bootverhuur.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Luka
Mobile home Luka Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Stacaravan Luka heeft 26152 keer bekeken sinds 13.03.2021.