Appartementen TerezaZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zadar en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Het huis met appartementen is gelegen in een rustig deel van Puntamika - een toeristisch deel van de stad. Niet langs de hoofdweg, maar een zijstraat, dus het geluid is te verwaarlozen en de veiligheid is groot, heel belangrijk voor kinderen. De oppervlakte van het erf is 800 vierkante meter, dus er zijn vijf parkeerplaatsen. Op de foto's is te zien dat ze zich achter het huis bevinden. Er is ook een barbecue / grill aanwezig om maaltijden voor de gasten te bereiden. in een overdekte ruimte. Bijzonder leuk is het eetgedeelte, met een tafel en banken achter de garage, in de schaduw van een grote vijgenboom. De appartementen zijn groot, elk met een apart terras. Ze zijn gemeubileerd met meubels of dineren. In de buurt hebben we drie stranden van ongeveer 200 m, afstand dus gebruik de auto niet om te zwemmen. J De ene is met zand, de andere is grind en beton. Supermarkt op ongeveer 150 meter afstand, bank en benzinestation hetzelfde. Lokaal busstation 200m. De bus rijdt elke 20 minuten rechtstreeks naar het stadscentrum en de rit duurt 15 minuten. Het is mogelijk om er te komen door te lopen, de apotheek ligt op 300 meter afstand

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het is gebruikelijk om een bepaald voorschot te betalen om een accommodatie te boeken. meestal een bepaald percentage. In deze ... normale .. .. tijd is het echter niet eenvoudig om een regel in te stellen. Met andere woorden, afhankelijk van de huidige situatie kan dit het onderwerp zijn van een individuele overeenkomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 80 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 100 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 4 km
  • Haven: 200 m
  • Casino: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Bij aankomst bieden wij de mogelijkheid tot aanvullende uitleg over de omgeving waarin wij ons bevinden. Er zijn ook brochures over stads- en nationaal park beschikbaar. Ook wordt u geïnformeerd over interessante bestemmingen in de buurt, afhankelijk van de interesse en mogelijkheden van de gast (kinderen). Aankomsttijd is niet beperkt, als het appartement vrij en netjes is. Anders is het 14.00 uur. Het vertrek is tot 10.00 uur, ter voorbereiding op de komst van nieuwe gasten
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tereza
Zlata Dusevic Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Groet! Mijn naam is Zlata en ik woon in Zadar. Ik hou van reizen, ik vind het geweldig om mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Ik denk dat het het leven verrijkt en daarom kijk ik ernaar uit om je te ontmoeten en te ontvangen.

De advertentie Appartementen Tereza heeft 21186 keer bekeken sinds 14.06.2020.