Appartementen SpeedboatBrela - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Moderne accommodatie met een prachtig uitzicht op zee, tweede rij naar de zee (ca. 40 m). Appartement A4 1 / op de 2e verdieping / is luxe ingericht en bedoeld voor 4 personen met mogelijkheid voor een extra bed of een babybedje. Het bestaat uit een keuken, twee slaapkamers (overgang van de ene kamer naar de andere), elke kamer heeft een eigen badkamer. Elke kamer heeft LCD, airconditioning, WIFI. Appartement A4 2 /begane grond/ is een appartement van ca. 70m2. Het is een modern appartement met een grote keuken en eetkamer met LCD, het heeft twee modern ingerichte kamers, elk met een eigen badkamer, airconditioning. De kamers hebben een gemeenschappelijk groot terras-balkon met een prachtig uitzicht. In de garage staan meer auto's geparkeerd. De mogelijkheid om de grill te gebruiken. De markt ligt op ca. 70 m van het appartement. Het strand ligt op 30 meter van het appartement. De restaurants La Bomba, Mediteran en Ivandića dvori liggen op 100 meter afstand. De afstand van Makarska is 10 km. Studio appartement A2 Rustical is een appartement bestemd voor 2 personen, die een bijzondere en heerlijke vakantie willen en tegelijkertijd een avontuur beleven op de traditionele Dalmatische manier. In het oude Etnosel ŠOŠIĆI, dat op slechts ca. 300 m van de zee ligt

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling van de aanbetaling is in het bedrag van € 200 of in overleg op de rekening onmiddellijk en de rest bij aankomst. De annuleringstermijn van accommodatie met eventuele restitutie van een deel van de aanbetaling is min. 2 maanden voor aanvang / bij overlijden/ Annulering 14 dagen voor aanvang is geen restitutie Een extra /3e/ bed op de kamer kost € 15,- tot € 20,- Aankomsttijd is na 11:00 uur Vertrek is uiterlijk 9.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Betaling van de aanbetaling is in het bedrag van € 200 of in overleg op de rekening onmiddellijk en de rest bij aankomst. De annuleringstermijn van accommodatie met eventuele restitutie van een deel van de aanbetaling is min. 2 maanden voor aanvang / bij overlijden/ Annulering 14 dagen voor aanvang is geen restitutie Een extra /3e/ bed op de kamer kost € 15,- tot € 20,- Aankomsttijd is na 11:00 uur Vertrek is uiterlijk 9.00 uur.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 80 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 60 km
  • Sportactiviteiten: 800 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Studio appartement A2 Rustical is een appartement bestemd voor 2 personen, die een bijzondere en heerlijke vakantie willen en tegelijkertijd een avontuur beleven op de traditionele Dalmatische manier. In het oude Etnosel ŠOSIĆI, dat slechts ca. 400 m van de zee ligt / een speciaal oud huis, dat geen deel uitmaakt van het appartement speedboot A4+1 en A4+2/. We sturen informatie en aanvullende video's naar whatsapp of mail. Waarschuwing: De badkamer maakt geen deel uit van de kamer, maar bevindt zich traditioneel onder het huis. Het heeft 8m2 en is alleen van jou.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Speedboat
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
CHORZÓW,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2021
Superrr!!!

Fantastisch appartement! Alles ziet er hetzelfde uit als op de foto's. Het appartement is goed onderhouden en zeer schoon. Zeer goed uitgeruste keuken: borden, schalen, potten, glazen, blender, blender, koffiezetapparaat, waterkoker, enz. Airconditioning in elke kamer. Twee badkamers zijn luxe en comfort. Balkon groter dan het op de foto's lijkt. En het uitzicht... wauw Nogmaals bedankt en vriendelijke groeten. Ewelina Banasik met haar gezin (6-18/08/2021)

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Nové Mesto nad Váhom,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2021
Mooie en ontspannende vakantie

We bezochten een 4-koppige Brela-familie en verbleven in een 4 + 1 Speedboot-appartement. De gastheren waren altijd aardig en gastvrij voor ons, geweldige familie. Appartement modern ingericht en een fijne tuin rondom. Het balkon heeft een prachtig uitzicht op de zee, Brac en Hvar. Accommodatie ligt in een rustig deel van Brela, waar u ontspanning vindt, maar u zich tegelijkertijd niet zult vervelen. In de buurt is een handige winkel, restaurant met uitstekende koffie, eten en ijs. Vanuit de accommodatie via een trap naar beneden de toegang tot het strand. Schoon water, helder, uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. We raden het aan en komen graag een keer terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Lutin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2020
Grote tevredenheid

We waren in de eerste helft van juni in het appartement, de foto's komen perfect overeen, het uitzicht op de zee en vanuit de lagere appartementen is prachtig en voor veel kleinere stranden is het echt een paar minuten, naar de dichtstbijzijnde 2 De gastheren zijn erg aardig, communicatie vindt plaats met een native Slowaakse die hier woont. Keuken zeer goed uitgerust, het ontbrak ons aan niets, schone kamers, kwaliteitsmeubilair en bedden, beide badkamers schoon en zonder problemen. De enige twee mogelijke nadelen: de badkamers moeten naar de hal en de slaapkamer worden geventileerd, en de ouders wonen achterin de begane grond (erg leuk!), Terwijl de isolatie niet helemaal perfect is - maar het is vooral van toepassing op de badkamers en de hal met de keuken

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Adriana Šošić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Slowaakse,
Meer informatie over de verhuurder

Dank u dat u niet geïnteresseerd bent in onze mooie appartementen in het hart van Dalmatië Brela ... We wachten op uw hart, zult u bij ons prachtige en onvergetelijke ...

De advertentie Appartementen Speedboat heeft 106542 keer bekeken sinds 06.03.2015.