Appartementen Villa DaniČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Aan de zuidkant van het eiland Ciovo, dat door twee bruggen verbonden is met de oude stad van Trogir en het vasteland, in Businci in Okrug Gornji, op 60 meter van de kristalheldere zee en het strand, bieden wij gloednieuwe, moderne en uitstekend uitgeruste appartementen in Scandinavische stijl. Alle drie de appartementen; Swea, Tora en Freja hebben uitzicht op de zee en de eilanden Solta, Brac en Hvar. Appartement Freja valt op door zijn fantastische open uitzicht. Elk appartement is ongeveer 55m2, appartementen Swea & Tora hebben twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, appartement Freja een slaapkamer. Woonkamer en keuken beneden waar je alles vindt wat je nodig hebt, zoals fornuis, oven en magnetron. Vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast met vriesvak. Eethoeken zijn beschikbaar in de keuken en op het balkon. Grote badkamer met douche en wasmachine. Aparte airconditioning in elke kamer, satelliet-tv met binnenlandse en internationale zenders en wifi zijn ook bij de prijs inbegrepen. Verwarmd zwembad, douche en barbecue.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk 30% van de totale prijs op onze girorekening te storten. Als de reservering wordt geannuleerd, wordt het betaalde bedrag van 30% niet terugbetaald. De rest van het bedrag voor de hele periode wordt contant betaald bij het betreden van het appartement. Dan is het ook nodig om een paspoort of ID-kaart te tonen voor toeristenregistratie. Wij wensen al onze gasten een fijne ontspannende vakantie, wat betekent dat er tussen 23.00 uur en 08.00 uur geen lawaai, luide gesprekken of muziek is toegestaan. Bezoeken aan het appartement zijn alleen toegestaan in uitzonderlijke gevallen en met voorafgaande kennisgeving aan de eigenaar van het huis.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 1.2 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 1.2 km
  • Apotheek: 1.2 km
  • Postkantoor: 1.2 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 9 km
  • Haven: 3 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Alle stranden op de foto's liggen op 60 tot 300 meter van het appartement. Kiezelstrand met ondiepe zee en veel schaduw geschikt voor de jongste kinderen ligt op 300 meter van het appartement. Er is gratis parkeergelegenheid in de tuin voor uw persoonlijke auto. (Eén auto van normale grootte per appartement.) In de tuin is er een verwarmd zwembad met ligstoelen, buitendouche en barbecue die samen met de eethoek voor de gasten te gebruiken zijn. De prijzen voor de gewenste periode vindt u in de prijslijst. De prijs is inclusief schoonmaak op de dag van vertrek.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Dani
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 29 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Okrug Gornji ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2023
Absoluut de beste plek om te verblijven in Okrug Gornji

We huurden de bovenste flat en we konden niet tevredener zijn. De ruimte is schoon en er is alles wat je nodig hebt. Het uitzicht vanaf het terras is geweldig!!! Er staan een eettafel en een loungeset. Een zeer comfortabel bed, vaatwasser, mooie grote douche en wasmachine maken uw vakantie gemakkelijk. Het zwembad maakt het erg aangenaam, en in die tuin zijn er ook een douche zodat u kunt douchen voordat u het zwembad in gaat. Op 60 meter van het huis wacht de zee op u, heerlijk!!! Er is een kleine supermarkt in de buurt en diverse cafés en leuke restaurants. Doe jezelf een plezier en huur deze echt leuke plek voor een heel, heel goede vakantie. Darko en Niclas zijn de beste gastheren die je maar kunt wensen. Ze zijn attent, vriendelijk en staan altijd klaar om je goede tips te geven over de do's en don'ts als je in Kroatië bent.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Krakow,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2023
Een erg leuke plek om te ontspannen

beschrijving 100% consistent met de werkelijkheid. Zeer aardige gastheer met vloeiend Engels. Een geweldige plek om te ontspannen, rustig rondom, prachtig uitzicht op zee vanaf het grote terras. Wij raden het ten zeerste aan. Jola en Sławek uit Krakau

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Ouderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Torslanda,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2023
Wat een weekend!

Als je wilt ontspannen, als je de meest fantastische accommodatie nodig hebt, samen met prachtige baaien met het meest kristalheldere water dat je ooit hebt gezien, dan is dit de plek. Het uitzicht vanaf het balkon is ongelooflijk. Het zwembad is ook geweldig, en je kunt er de hele dag blijven als je wilt, om een dagje vrij te nemen van al het andere dat je om de hoek kunt vinden. De gastheer, Darko, is de meest fatsoenlijke man en hij kan je goed advies geven over alles, van wandelpaden tot autoverhuur en prachtige plekken om te bezoeken. We komen terug, daar kun je op rekenen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Darko Antunovic Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Deens,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten! Zelf ben ik dol op reizen, ik heb verschillende continenten en veel landen bezocht. Ik heb in veel hotels en appartementen verbleven, dus bij het bouwen en inrichten van mijn appartementen heb ik geprobeerd mijn kennis te gebruiken en ze mooier, comfortabeler en persoonlijker te maken, zodat je verblijf erin onvergetelijk zou zijn en je niet kunt wachten om weer te komen.

De advertentie Appartementen Villa Dani heeft 35093 keer bekeken sinds 16.01.2021.