Appartementen CapitisHvar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Hvar en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Nieuwe luxe suites bevinden zich in het hart van het oude stadscentrum in een zeer rustige omgeving. Volledig en modern uitgerust. Het stadscentrum ligt op slechts 2-3 minuten lopen, evenals nabijgelegen winkels, cafés, restaurants, clubs, etc. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 10 minuten lopen van de appartementen zelf. Luxe appartementen 1 en 2 hebben een gemeenschappelijk terras en een zwembad. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het fort en het stadscentrum. Ze zijn gecategoriseerd als 4-sterrenappartementen. Het studio-appartement heeft geen zwembad of terras. Het is gecategoriseerd als een 3-sterren appartement. Parkeerplaats is op aanvraag beschikbaar.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U dient bij aankomst contant te betalen. Houd er rekening mee dat de faciliteit geen creditcards ontvangt, maar alleen contant geld. Om de reservering te bevestigen, is de gast verplicht 40% van de totale prijs te betalen op de rekening die in het bericht moet worden ontvangen bij het besluit om de geselecteerde accommodatie te reserveren. In geval van annulering van de reservering wordt het bedrag behouden. De resterende 60% wordt in rekening gebracht op de dag van aankomst van de gast. Bij aankomst wordt een aanbetaling van 300 Euro in rekening gebracht in geval van schade aan het gebouw. Het wordt volledig terugbetaald op de dag van vertrek van de gast als de schade niet aan het hotel is aangebracht. Het wordt uitsluitend ontvangen in contanten. Aankomsttijd: 14 - 02:00 uur, vertrektijd: 4: 30-10 uur (in geval van een laat vertrek worden de gasten 40 euro per uur aangerekend)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 200 m
  • Busstation: 100 m
  • Discotheek: 100 m
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Capitis
Marina Vajagić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Marina Vajagić. Ik ben 27 jaar oud. Ik ben een zeer heldere en communicatieve persoon. Ik woon in Hvar en kijk ernaar uit om een ​​van jullie te verwelkomen en je verblijf nog aangenamer te maken! :)

De advertentie Appartementen Capitis heeft 22344 keer bekeken sinds 01.05.2018.