Appartementen IvaIž - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 220 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze twee onlangs gerenoveerde appartementen met jacuzzi (200x200 - voor 5 personen) bevinden zich op een ideale locatie (eerste rij aan zee) voor alle liefhebbers van rust, zeestilte, kustgroen en ongerepte natuur. Naast een privé, natuurlijk strand voor het gebouw met parasols en ligbedden en trappen voor een betere toegang tot de zee, hebben sommige appartementen een balkon met uitzicht op zee en sommige hebben een groot terras met een barbecue. In elk van de 2 appartementen is er een volledig uitgeruste keuken met een woonkamer, een badkamer en een slaapkamer A1 met een balkon (3 1), A2 met een terras (3 1). De appartementen hebben een charme van eenvoud en zomerse ongedwongenheid die u in eerste instantie zal ontspannen. Een pad langs de zee leidt van het gebouw naar een nabijgelegen markt en een restaurant met een Robison-uitstraling en echte Dalmatische gastronomische gerechten. Veli Iž ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto. Daar vindt u een postkantoor, een jachthaven, restaurants en een markt. Op het hele eiland, zelfs voor het appartement, kunt u de magie van vissen ontdekken. Gegarandeerd rust en genieten!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Je kunt het eiland bereiken met de veerboot vanuit Zadar (haven van Gaženica), en je moet van tevoren een reservering maken en een kaartje online kopen. Als u niet zeker weet hoe u het huis zelf kunt vinden, kunnen we u ontmoeten in de haven. De afspraak is gereserveerd door betaling van een voorschot, na bevestiging van beschikbaarheid.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 400 m
  • Postkantoor: 5 km
  • Haven: 5 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
terras met jacuzzi (2 ligplaatsen + 3 zitplaatsen) enkel voor gasten van het appartement
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Iva
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Danijela Škaro Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

We houden de appartementen al vele jaren gezinsvriendelijk. Onze taak en echte voldoening is wanneer de gast zich op zijn gemak voelt in onze faciliteit en wanneer hij weer terugkeert. We zijn altijd beschikbaar voor onze gasten voor vragen en aanbevelingen.

De advertentie Appartementen Iva heeft 21656 keer bekeken sinds 06.05.2020.