Vakantiehuis ZaneticKorčula - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 150 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Korčula en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Vakantiehuis Zanetic is gelegen in Babina Bay op het eiland Korcula, 15 minuten. van de schikking en alle inhoud. Het heeft drie slaapkamers met badkamers, een op de begane grond, de andere twee op de eerste verdieping, plus een extra bed in de woonkamer. Als je een pauze van de beschaving nodig hebt, heb je stilte nodig die alleen wordt verstoord door het geluid van de zee, je hebt rust nodig voor je ziel en lichaam. Je houdt van ongerepte natuur, romantiek en volledige privacy. U wilt verborgen baaien verkennen, u houdt van fietsen, SUP-boarden, lange wandelingen langs de zee of gewoon luieren aan zee op een privéstrand... . DIT IS DE PLEK VOOR UW VAKANTIE. Opmerking: de faciliteit wordt aangedreven door zonne-energie.!!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling van 30% van de prijs van de accommodatie op het moment van reservering op de rekening van de huurder, de rest 7 dagen voor aankomst of bij het ophalen van de sleutels in contanten. De borg bedraagt 200 euro, die wij bij aankomst teruggeven als het object netjes is achtergelaten en er geen schade is. Aankomst vanaf 15.00 uur Vertrek voor 10.00 uur Reserveringen zijn alleen van zaterdag tot zaterdag! Het gebouw wordt uitsluitend aangedreven door zonne-energie. Voor andere vragen staan wij tot uw beschikking. (tel., e-mail)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
*Terugbetaling van het voorschot bij annulering van de reservering 60 of meer dagen voor aankomst 100%, *bij annulering binnen 60 tot 30 dagen 50%, minus de kosten van de banktransactie. *bij annulering van de reservering binnen 30 dagen - geen restitutie van aanbetaling. In alle andere gevallen wordt het voorschot niet geretourneerd. BELANGRIJK! Als u niet kunt komen vanwege de nieuwe COVID-situatie, dat wil zeggen wijzigingen in het beleid van uw of ons land met betrekking tot COVID, regelen we de terugbetaling van het voorschot in overleg.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 14 km
  • winkel: 10 km
  • Restaurant: 14 km
  • Dokter: 14 km
  • Apotheek: 1.4 km
  • Bank: 14 km
  • Postkantoor: 14 km
  • Tankstation: 20 km
  • Busstation: 14 km
  • Haven: 20 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
2 mountainbikes, 2 SUP-boards - gratis, beveiligde aanlegplaats voor boten als je er een hebt. Bij aankomst in het appartement vindt u: -welkomstdrankje In de keuken vindt u: -basiskruiden (zout, peper, suiker...), -olijfolie 0,25l, azijn 0,5l, -instantkoffie, thee, koud water.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Zanetic
Petar i Lucija Zanetic Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

We zijn een echtpaar uit Blato, Korcula, anders produceren we olijfolie op de traditionele manier. In de afgelopen jaren zijn we begonnen met het renoveren van ons familiehuis en besloten we de rol van gastheer op ons te nemen. We reizen vaak en proberen dingen vanuit het perspectief van een gast te bekijken. Welkom! Peter en Lucia

De advertentie Vakantiehuis Zanetic heeft 32049 keer bekeken sinds 06.12.2019.