Appartement Agava Ližnjan - Istrië

prijs vanaf € 36 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ližnjan en Istrië!
Beschrijving van de woning

Appartement met twee slaapkamers en balkon is gelegen op de eerste verdieping van een gezinswoning in een rustig deel van Ližnjan, 10 minuten lopen naar het eerste strand, 5 minuten naar het centrum en de supermarkt en slechts 1-2 minuten naar het eerste restaurant en de bakkerij. Het heeft een aparte ingang en een omheinde tuin. Het is goed voor koppels, gezinnen met kinderen, vrienden...Het appartement is volledig gemeubileerd en meet 70 m2. Het bestaat uit een keuken, woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. De keuken heeft een vaatwasser, een oven, een grote koelkast met vriezer en een ruime badkamer met een groot ligbad en een wasmachine. Satelliet-tv, WiFi en airconditioning zijn gratis te gebruiken en kosten NIET extra. We zullen je voorzien van essentiële zaken zoals olie, zout, koffie, thee, kruiden, zeep, wasmiddelen. Hier kunt u een rustige en ontspannen vakantie doorbrengen midden in de natuur, genietend van het uitzicht vanaf het balkon op de wijngaard en het stadscentrum. De buurt is rustig met weinig verkeer, de natuur is behouden en er zijn genoeg plekken om te wandelen, duiken, fietsen, joggen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst na 14. 00 uur op de dag van aankomst, vertrek tot 10. 00 uur op de dag van vertrek (met mogelijkheid tot vroege aankomst en later vertrek, onder voorbehoud van beschikbaarheid met verplichte voorafgaande kennisgeving). Direct na boeking is een aanbetaling van 30% verschuldigd, de rest wordt betaald op het rekeningnummer dat we u uiterlijk 14 dagen voor aankomst van het seizoen of bij aankomst buiten het seizoen per e-mail of PayPal zullen toesturen. Bij aankomst dient u een borg van € 100, 00 te betalen. De borg wordt bij vertrek terugbetaald als het appartement wordt achtergelaten in de staat waarin het zich bevindt. Verblijfsbelasting is bij de prijs inbegrepen. Schoonmaak wordt in rekening gebracht bij de reservering van € 20. Huisdieren zijn toegestaan, kosten € 5 / nacht. .
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Beste gasten, welkom in ons appartement en in deze ongebruikelijke omstandigheden. Reis alsjeblieft zorgvuldig. We hebben ons annuleringsbeleid aangepast aan uw situatie, zodat u 7 dagen voor de geboekte aankomstdatum kunt annuleren met 100% aanbetaling. Als u binnen 7 dagen voor aankomst annuleert, houden wij de aanbetaling volledig over. Dit annuleringsbeleid is geldig tot het einde van de pandemie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1.3 km
  • Strand: 1.5 km
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 400 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 12 km
  • Treinstation: 13 km
  • Vliegveld: 9 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 1.2 km
  • Nationaal Park: 18 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Er is gratis parkeergelegenheid op het erf. Welkomstdrankje, handdoeken en beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen. Gasten kunnen genieten van de tuin aan de voorkant van het huis met tuinmeubilair en een grote parasol omgeven door groen, in de ochtend koffie, een boek lezen of bij het ontbijt / avond met hun gezin. We raden onze gasten aantrekkelijke en interessante bestemmingen, excursies aan. Het appartement heeft een infobalie met folders van lokale bezienswaardigheden, kaarten van Liznjan en omliggende plaatsen. Er is ook een gemakkelijk draagbare grill beschikbaar, die op de gewenste locatie kan worden ingesteld.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Agava
Alen & Marija Crnković Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn de familie Crnkovic. We houden ervan nieuwe mensen te ontmoeten en zijn dol op de natuur, vooral de zee. Wij verhuren al enkele jaren. Welkom in ons appartement. We zijn blij om tot uw beschikking te zijn om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, te genieten en zich thuis te voelen. Met vriendelijke groeten!

De advertentie Appartement Agava heeft 9950 keer bekeken sinds 29.09.2019.