Appartement Villa AngelinaŠolta Maslinica - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Šolta Maslinica en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Brand nieuwe, ruime en moderne appartement in het beste deel van de olijfgaarden. Het appartement heeft twee terrassen met uitzicht op de prachtige archipel van eilanden en kristalhelder water, ruime parkeergelegenheid, omgeven door groen en mediterrane bloemen, is de inrichting gelegen op 10 minuten lopen van het stadscentrum en op 30 meter van de stranden. Onderstreept de appartementen naar het westen, een aangename zomerbries Mistral en genieten van de prachtige zonsondergangen op het terras.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Via de website of facebook pagina, is het mogelijk om een ​​reservering de data, met verplichte betaling van 30% bij boeking te maken. Minimale huurperiode is zes dagen, en wordt aanbevolen als een vanaf zaterdag verblijf in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Haven: 400 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Naast de comfortabele accommodatie en de gastvrijheid van de gastheer bij aankomst gasten leveren de toeristische kaarten en informatiemateriaal over alle attracties en toeristische diensten (verhuur van fietsen, scooters, surfplanken, kajaks, boten, tours, restaurants, etc.) die worden verstrekt op een eiland Solta, is er de mogelijkheid van inkoop van inheemse en volledig natuurlijke eiland producten (wijn, olijfolie, brandewijn, jam, honing, enz.), en het is mogelijk om een ​​wasserette te organiseren op een lokale wasserette op verzoek.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Villa Angelina
Mario Mestrovic Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartement Villa Angelina heeft 26719 keer bekeken sinds 04.11.2014.