Appartement ZagaBrač Milna - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig uitgerust appartement in rustige baai Osibova, 15 minuten. een mijl afstand of een paar minuten met de auto, door de zee zelf. Het object zelf is omgeven door bossen en er zijn kleine tuinen met seizoensgebonden vegetatie en een bloementuin. Het heeft een overdekt terras van 35 pleinen met een grote ronde tafel, een tv-stoel, twee fauteuils met een kleine tafel (een combinatie van een eetkamer en een woonkamer. Op het terras van 25 m2, tegenover het appartement, bevinden zich een bankje en twee stoelen. De trap af is een buitendouche. Op het strand is er een kleine tafel, een bank met twee banken en een parasol. We wensen je een prettig verblijf.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling is contant bij het inchecken verminderd met 20% Voor meer dan 4 volwassenen, moet elke aanbetaling worden berekend 10 € per dag. Aankomsttijd na 14 uur en vertrek tot 09:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.8 km
  • Bank: 18 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Haven: 1.5 km
  • Sportactiviteiten: 18 km
  • Nationaal Park: 9 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Omdat we graag vissen en gasten er zonder kosten mee worden behandeld, is de grill bij de prijs inbegrepen Langs de kust hebben we baaien waar het mogelijk is om de boot af te meren waarvoor we geen vergoeding betalen. Als een gast dat wil, kunnen we onze boot meenemen met onze boot om de baai te bezoeken, en als ze een visvergunning hebben en vissen. Eigenlijk, alle gasten nodig hebben en we kunnen helpen we zijn bereid om te helpen. We hebben een kleinere plastic bak die kinderen kunnen gebruiken (op peddels) als hun ouders dit toestaan.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Zaga
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sinj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2020
Geweldige baai en geweldige gastheren

De accommodatie was schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt op vakantie. De pier biedt uitzicht over de hele baai die prachtig is en de juiste plek om te ontspannen. De gastheren maakten ons verblijf nog mooier, tante Zaga trakteerde ons op de specialiteiten van haar keuken en Barba Mladen liet ons de baai zien tijdens een boottocht (bedankt). We hopen nog een keer te mogen komen genieten.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Vrcani

Heel erg bedankt voor de vriendelijke woorden, ik geloof van wel we zien weer een zomer. U was lieve en goede gasten Met vriendelijke groeten van Zaga en Mladen

Rijeka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2020
Rust voor lichaam en geest

We hebben een geweldige tijd gehad, ik raad iedereen die van rust houdt de geur van dennen en het geluid van de zee aan. We komen bij een andere gelegenheid terug. Heel erg bedankt aan tante Zaga en Mladen

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Matei

Bedankt voor je vriendelijke woorden, we danken je voor je dierbare, rustige en opgeruimde gasten. Vanwege het korte verblijf (uw excursies) anderen we zijn u enkele huisgemaakte gastronomische specialiteiten verschuldigd. We lossen dat bij een andere gelegenheid op. Met vriendelijke groeten tot de nieuwe ontmoeting van Zaga en Mladen

RUŠE,
Erg goed (4/5) Verbleven in Studio, Juli 2020
Een rustgevende vakantie

Het appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie op zee. Het ligt direct aan zee en biedt u een privéstrand waar u zonder drukte kunt genieten van de rust. 'S Nachts is er rust, omringd door de natuurlijke geluiden van de zee, en overdag wordt u vergezeld door het geluid van krekels, de geur van de zee en pijnbomen. Een aangenaam pad omgeven door olijfgaarden leidt naar het centrum van Milna. Ik raad het iedereen aan die een echt rustige en ontspannen vakantie aan zee wil. De eigenaren van het appartement zijn erg vriendelijk en gastvrij.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Denis en Tiana

We zijn blij dat u een prettige vakantie bij ons heeft doorgebracht en dat je alle voordelen van de natuur aan zee hebt gevoeld. Heel erg bedankt voor de vriendelijke woorden en we geloven dat nogmaals ontmoeten we elkaar op dezelfde plaats. Wij wensen u het allerbeste en nogmaals bedankt Je aardige houding tegenover ons. Ontvang hartelijke groeten van Zaga en Mladen.

Toon alle beoordelingen
Zaga Radman Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Goeiedag. Het is het moeilijkste om over mezelf te schrijven, dus ik sla het over en wens dat u zich op uw gemak voelt in mijn appartement en dat uw verblijf een prettige herinnering blijft, en dat ik u behandel zoals ik zou willen dat iemand in dezelfde situatie zou behandelen mij. Tot snel en vriendelijke groeten Zag

De advertentie Appartement Zaga heeft 49240 keer bekeken sinds 20.05.2014.