Appartementen KnezNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Nin en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte nieuwe appartementen aan het strand in Vrsi Mulo, in de buurt van het oude centrum van Nin. De appartementen hebben een volledig uitgeruste keuken met veel kook- en kookgerei, een oven, een koffiezetapparaat, een grote koelkast met vriezer en een vaatwasser. Er is ook een wasmachine in het appartement die de woonkamer comfortabeler maakt. De appartementen zijn ook uitgerust met satelliet-tv, internet, airconditioning en voorbereid voor uw aangename vakantie. Prachtige boulevard, restaurants en gezellige cafés, in de buurt van het dennenbos om te wandelen en recreëren. In het resort is er een apotheek, dokter, postkantoor, geldautomaat, goed gesorteerde winkels, een kleine groente- en fruitmarkt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de termijn te boeken, is het noodzakelijk om 30% van de overeengekomen prijs te betalen. De rest wordt betaald bij aankomst in het appartement. Aankomsttijd is 13 uur in het appartement, vertrek is minimaal 10 uur. Logeerkamerappartementen voor 14 en meer dagen brengen comfort van 5% korting op de prijs op de gewenste termijn.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 600 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 22 km
  • Sportactiviteiten: 40 m
  • Discotheek: 3 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Onze lieve gasten worden vereerd met een welkomstdrankje, zelfgemaakte koekjes, op verlof met een gelegenheidsgeschenk. Kornati-excursies worden georganiseerd vanuit het resort, onafhankelijke reizen naar Paklenica, Lun on Pag met millenniumolijven zijn mogelijk.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Knez
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Eschwege,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2019
Appartementen Jelka Knez

In het familiehuis van Knez hebben we twee heerlijke weken doorgebracht op onze vakantie. De gastheren zijn erg vriendelijke en gastvrije mensen die ons in een gezin hebben ontmoet, warm en van harte. En tijdens onze vakantie ontvingen we van hen advies over hoe en waar u een goede tijd kunt hebben. Het appartement is nieuw en zeer modern, schoon en goed onderhouden. Volledig ingerichte keuken met vaatwasser en fornuis met oven, koffiezetapparaat, koelkast. Een zeer comfortabel bed, een goede bank en een grote moderne tv met kanalen in het Duits, Kroatisch en Russisch. Airconditioning De badkamer heeft een douche, comfortabele kasten voor toiletartikelen, handdoeken, een wasmachine. Handig balkon / loggia, die tijdens de zonuren met behulp van de zonwering volledig kan worden afgesloten Eigen parkeerplaats in de tuin. In de omgeving zijn twee restaurants. Op een afstand van ongeveer 200 meter. Er zijn: een kleine markt waar u ook verse vis kunt kopen, een winkel en een bakkerij. Kiezelstrand, gelegen op 40 m. - Zeer goed onderhouden en schoon. Vrsi-Mulo is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en mensen die hun vakantie in een ontspannen sfeer willen doorbrengen. En tot slot willen we de geweldige gastheren nogmaals bedanken voor hun warme welkom!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het russisch - Bekijk origineel
Dalj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2019
Accommodatie aanbevelingen omdat het alles heeft !!

Geweldige gastheren die ons verwelkomden. Ruim appartement, schoon en netjes met terras en uitzicht op zee, precies zoals op de foto's. Een kiezelstrand ligt op 40 meter van het appartement, met veel activiteiten. De plaats is ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor mensen die rust zoeken.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Knez appartementen

Bedankt, lieve mevrouw Zorica. Welkom in de toekomst.

Jelka Knez
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens, Russisch,
De advertentie Appartementen Knez heeft 25812 keer bekeken sinds 28.07.2018.