Appartementen VukićNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Nin en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

De kamers en appartementen, gelegen naast de zee. Alle units zijn voorzien van airconditioning en uitzicht op zee. In het huis is ook gratis internet (Wi-Fi). Het huis beschikt over een parkeerterrein, tuin en barbecue. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers en 2 suites: AP / 2 2 (A1); 40qm, woonkamer met keuken, een slaapbank voor 2 personen, slaapkamer, badkamer, twee balkons met uitzicht op de zee, de grootte ca 5qm. AP / 2 (A2); 35 m², een woonkamer met keuken, sofa, slaapkamer, badkamer, balkon met uitzicht op zee, de grootte ca 5qm. Kamer S1; 15qm, slaapkamer en badkamer, balkon met uitzicht op zee, 5qm. Kamer S2; 15qm, slaapkamer en badkamer, balkon met uitzicht op zee, de grootte ca 5qm. Op de tweede verdieping is er een groot appartement voor 4-5 personen: AP / 4 1 (A3); 130qm, 2 slaapkamers, een woonkamer met een slaapbank, een aparte keuken en eetkamer, badkamer, groot terras met uitzicht op de zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om uw reservering, een voorschot (ongeveer 30% van het totaal) te bevestigen. De rest wordt betaald ter plaatse. Check-in: vanaf 14 00h. Vertrek: 00h tot 10. Aankomst en vertrek is mogelijk elke dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Voor onze gasten, bieden wij een ligplaats voor een vergoeding.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vukić
Mario Vukić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Appartementen Vukić heeft 9267 keer bekeken sinds 14.12.2016.