Appartement AdriaticPag Novalja - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag Novalja en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Volledig ingericht huis aan de kust, ontworpen voor een aangename familievakantie. Het ligt in een klein dorpje Potočnici, op slechts 10 minuten van Novalja en de speeltuin Zrće. Het huis bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer, een buiten toilet, een keuken en een woonkamer, en een groot terras met een prachtig uitzicht op zee. De kustlijn en het betonnen strand met bootverbinding liggen voor het huis en het zandstrand ligt op 300 meter afstand van het huis. In Potocnica heeft u de mogelijkheid om van uw droomvakantie te genieten, terwijl Novalja u een gek en onvergetelijk entertainment biedt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideale aankomsttijd is na 14.00 uur en vertrek tot 10.00 uur. Vooruitbetaling is 30% van het totale bedrag en wordt op de rekening gestort als bevestiging van de reservering. De rest van het bedrag moet bij aankomst worden betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 8 km
  • winkel: 4 km
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 8 km
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 8 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 8 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gasten kunnen het pedaal gebruiken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Adriatic
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Boston,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2014
Villa Adriatic

Ik verbleef een maand met mijn familie. Het huis zelf is vrij eenvoudig maar goed uitgerust - magnetron, borden, handdoeken ... We brachten de meeste tijd op de grote veranda en op het strand. We hadden niet vaak gebruiken TV. Er is een grote stereo-installatie in het appartement, zodat de muziek altijd aan het spelen was. De buren waren zo aardig en behulpzaam, en de eigenaar uitgelegd hoe u de dichtstbijzijnde winkel te krijgen. De binnenstad ligt vrij ver weg en neemt een auto rijden, maar het werkte voor ons omdat we niet naar buiten veel. Wat ik denk is absoluut de moeite waard de prijs is de nabijheid van de zee - de woning ligt aan de kust en heeft een eigen strand met ligplaats dus brachten we onze kleine boot. Kortom, we hebben genoten van de zon, de zee en in slaap vallen met het geluid van de golven.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Domzale,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2014
jaar 2014

Dit is een ideale locatie aan de zee, met prive-strand, zonder ruis (als u wilt, kunt u een paar mijl naar de spiegel rijden), horen ze alleen de golven en meeuwen, met een prachtige tuin, goed uitgerust, met WiFi en een televisie en geluidsinstallatie voor de meer veeleisende, met een overdekt terras die veel betekent als het regent en als het zonnig is, belangrijker nog, de gastheren zijn erg vriendelijk. Wat zie je op de foto's in de advertentie, dus het is realistisch. De faciliteit is zeer schoon en netjes. De zee is zeer schoon. Als je wilt sporten, kunt u een fiets te rijden. U kunt lopen, rijden of fiets naar het schiereiland Luna en het hele eiland te verkennen, om te kopen van de host olie en olijven, naar het park van oude olijfboom te bezoeken, of voor een diner in een geweldig restaurant in Novalja of naar een feestje in Zrce. Wilt u een vakantie waar je echt kunt rusten en te ontspannen, en beveel het faciliteit en zeer vriendelijke gastheren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ivana Agić Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Adriatic heeft 14329 keer bekeken sinds 25.06.2014.