Appartementen Vitezs House Novigrad (Zadar) - De regio van Zadar

prijs vanaf € 95 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Novigrad (Zadar) en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Knight`s House Novigrad / Knight`s House Novigrad is een volledig gerenoveerd huis voor luxe vakanties, met buitengrill en groot 8x4m zwembad. Gelegen in een klein toeristisch Dalmatisch stadje, met een prachtig open uitzicht op Velebit, aan het einde van de doodlopende weg, waar rust en stilte in de zwaarste drukte zijn. Het huis heeft 2 appartementen. Een totale capaciteit van 12 personen. Het kan gehuurd worden geheel of individueel appartement, voor 6 personen. De appartementen zijn 3s, op de begane grond en boven. Uitgerust met moderne nieuwe keukens met vaatwassers, badkamers met ruime douchecabines, flatscreen-tv's, en elk met 1 slaapkamer met een kingsize bed en 1 kamer met 2 eenpersoonsbedden. Bewoners hebben nieuwe kwaliteit banken die zich uitstrekken tot een kingsize bed. Boven is een balkon met uitzicht op de zee, het onderste appartement heeft een eigen groot terras. Er is een grote verharde binnenplaats gemeen, omheind en aan het zicht onttrokken, een grote grill en een zwembad met 8 comfortabele ligstoelen. Het huis is luxueus ingericht, met veel zorg en aandacht, voor uw aangename en ontspannen vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd: 15: 00-16: 00 uur. Als de gast dit wenst, kan hij een ander tijdstip van aankomst aanvragen. Vertrektijd: tot 10:00 uur. Verlengd uitchecken is mogelijk tenzij op dezelfde dag een andere gast arriveert, die de gast hiervan op de hoogte stelt. De gast stuurt een verzoek naar de gastheer met de aangegeven data waarop hij accommodatie wil, het gespecificeerde appartement dat hij wil of een indicatie dat hij het hele huis wil, met het gespecificeerde aantal gasten, en met contactinformatie over zichzelf. De host zal zo snel mogelijk op het verzoek reageren. Vooruitbetaling: 15% van de totale prijs van de reservering. Het is verschuldigd bij het bereiken van de boekingsovereenkomst. De gehele reservering kan tot 60 dagen voor aankomst kosteloos worden geannuleerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 600 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Knight`s House Novigrad / Knight`s House Novigrad biedt / zonder extra kosten: - wifi in alle kamers, satelliet-tv en max-tv, parkeren, gebruik van buitenbedden, evenals alle apparatuur van het huis. Het huis is rijkelijk ingericht met alles wat u nodig heeft voor een vakantie, inclusief een groot aantal handdoeken, haardrogers, mixers, blenders, broodroosters, satijnen beddengoed, mooie dekens, dekens, kussens, dekbedden, porseleinen schalen. Het is mogelijk om georganiseerde boottochten in de stad te maken. De omgeving is vol met wandelen, fietsen, diverse excursies, raften. De berg Velebit ligt op 30 km afstand, de rivier de Zrmanja op 25 km, het meer van Vransko op 45 km, het nationale park Krka op 70 km, Plitvice op 90 km. Novigrad Zee en strand liggen op een paar minuten lopen van het huis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vitezs House
Željko Vitez Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Vitezs House heeft 9262 keer bekeken sinds 04.11.2019.