Appartementen VukmanČiovo Okrug Donji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 25 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Okrug Donji en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen in handen van de familie Vukman zijn gelegen in twee eengezinswoningen met een gemeenschappelijke binnenplaats, parkeerplaatsen voor alle appartementen en het gebruik van de grill. Elk appartement is ingericht en ukiljučenp in de prijs WI. Fi en satelliet-tv, airconditioning, oven, kuvalište en andere kleine apparaten. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen in de prijs, maar blijf langer dan 7 dagen en verandering van beddengoed en handdoeken Alle appartementen hebben tuinmeubels om te verblijven op de terrassen. Twee appartementen bevinden zich op de begane grond van de familie huis en appartement nr 3 (4 2) naast het terras van ruim 6m2 en heeft een uitzicht op de zee van het eiland Ciovo en de stad Trogir en Seget Donji ligt aan de overkant. Begane grond appartementen zijn geschikt voor mensen met een handicap en voor gezinnen met kleine kinderen. Bij aankomst bij de appartementen Vukman zal worden verwelkomd olijfolie uit eigen productie te proeven Dalmatische producten of welkomstdrankje van hun keuze.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Belastingen zijn inbegrepen. Bij een boeking is vereist om 20% te betalen van de totale prijs van de reservering, en de rest in contanten in euro's of Kroatische Kuna. De borg wordt betaald op onze rekening. Check-in is aan te bevelen na 13 uur, en gaan tot 9 uur. Echter, in overleg met de gastheer en de monitoring van de overige bepalingen en kan worden gecorrigeerd. Vanwege de nabijheid van de luchthaven is het mogelijk om een ​​transfer naar het appartement van de luchthaven, die ligt op slechts 13 km afstand te regelen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 8 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 7 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 70 km
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 12 km
  • Haven: 6 km
  • Sportactiviteiten: 4 km
  • Discotheek: 6 km
  • Casino: 6 km
  • Nationaal Park: 500 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast het gebruik van meer wilde stranden in de omgeving, is het mogelijk om te wandelen en fietsen rijden jogging parcours in het dennenbos, kunnen de kinderen van de kinderen en sport gralište gebruiken. In het naburige dorp Okrug Gornji zijn er een aantal extra faciliteiten (tennisbaan, een duikschool, een uitgangspunt voor boottochten, water pretpark voor kinderen, enz.). Dus hebben we een ontsnapping uit de stad drukte in een zeer rustige omgeving, aan de andere kant voor slechts 8 km afstand is er Trogir, UNESCO, die het verlangen naar andere vormen van entertainment kan voldoen, en als je nog wilt de 35 km stad split met meer van dergelijke deals. Extreem ongerepte natuur van het eiland Ciovo kan u helpen comfortabel te ontspannen tijdens hun verblijf in Okrug Donji en suites familie Vukman
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vukman
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Dąbrowa Górnicza,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vukman, Juli 2016
Super plek

Uitstekende plek om te rusten voor mensen die van rust en stilte, weg van de drukte. Binnen letterlijk 5 meter een klein restaurant met regionale gerechten, evenals pizza (met redelijke prijzen). Vanaf het terras van uw winkel -20 meter (gemak). Twee stranden (150 meter en 700 -900 meter) volledig genoeg vakantiegangers zonder geruzie en voorafgaande bezetting van plaatsen - dus onze kinderen (9 en 13 jaar) wordt niet verveeld, zijn dagen doorgebracht op het strand en in het water. De mogelijkheid tot het huren van kleine boten, water scooters en bromfietsen, motorfietsen. Trogir en Split binnen handbereik - ter beschikking van TAXI water. Het appartement ziet er precies zoals de foto's, zeer goed onderhouden en schoon. Het grote voordeel was een groot terras, airconditioning en Wi-Fi. De eigenaar was zeer hartelijk. Wij raden u aan allen, we zullen zeker terug gaan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Andelka Vukman Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Vukman heeft 8753 keer bekeken sinds 13.03.2016.