Appartementen Maestral FabijanićPag - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Maestral Fabijanić, eerste rij aan zee met drie stranden binnen 50 - 150 m. Gelegen in een rustig deel van Pag, ongeveer 2 km van het stadscentrum. Accommodatie in onze faciliteit (525m2 tuin en 1000m2 parkeerplaats) bestaat uit moderne en goed uitgeruste appartementen die zijn ontworpen om maximaal comfort en functionaliteit te bieden. Elk appartement is smaakvol ingericht, comfortabel meubilair en een aantal voorzieningen die een aangenaam verblijf garanderen. Of u nu met familie, vrienden of als stel reist, wij hebben het perfecte appartement dat aan uw wensen voldoet. Onze appartementen zijn ruim en beschikken over voorzieningen zoals airconditioning, led-tv met satellietprogramma's met gratis WiFi (50 Mbit), volledig uitgeruste keukens en een eigen badkamer. De appartementen hebben grote terrassen met een prachtig uitzicht op de Adriatische Zee, de stad Pag en de Velebit-berg, zodat u wakker kunt worden met het rustgevende geluid van de golven en kunt genieten van schilderachtige zonsondergangen vanaf uw eigen balkon of terras. Wij verheugen ons op uw komst!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen worden gemaakt met een verplichte aanbetaling van 30%. Het resterende deel rekenen wij contant af bij aankomst. Aankomsttijd is na 15.00 uur en vertrektijd is uiterlijk 9.30 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 1.8 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Treinstation: 45 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 10 km
  • Sportactiviteiten: 20 m
  • Discotheek: 1 km
  • Casino: 400 km
  • Nationaal Park: 25 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wij zijn er trots op dat wij onze gasten een persoonlijke service kunnen bieden en streven ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om u te helpen met al uw vragen of verzoeken, zodat u verzekerd bent van een stressvrije en onvergetelijke vakantie. Diervriendelijk - Huisdieren zijn toegestaan tegen een toeslag. Handdoeken en lakens zijn beschikbaar en zijn bij de prijs inbegrepen, BEHALVE als de gast met een huisdier komt, dan dient hij zijn eigen beddengoed mee te nemen. Voor alle appartementen is tegen een toeslag een was- en droogservice beschikbaar. Opklapbaar babybedje aanwezig indien nodig - De gast is verplicht zijn eigen beddengoed mee te nemen. Gebruik van een buitendouche op zonne-energie en barbecue - bij de prijs inbegrepen. Gratis parkeergelegenheid voor maximaal 15 voertuigen. Voor gasten met boten bieden wij de mogelijkheid om voor anker te gaan op een boei. De mogelijkheid om een boot te huren - een vergunning om een boot te besturen is vereist. Samen met onze partners kunnen we (tegen meerprijs) wandel- en wandeltochten rond het eiland organiseren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Maestral Fabijanić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Pag,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5, Juni 2022
Geweldig huisdiervriendelijk appartement in Pag

Het appartement was schoon en lijkt hetzelfde als op de foto's met volledige uitrusting. De oude dame is erg vriendelijk, ze kookte ons pannenkoek (gevuld met Nutella en jam) in het midden van onze vakantie. We hebben 2 honden en hadden veel vragen. De zoon van de dame antwoordde snel en we konden alles oplossen. Het weer was geweldig, de zee ligt op slechts 5 minuten van het appartement. Wat heb je nog meer nodig? We hebben ervan genoten en raden iedereen aan om hier een flat te reserveren. Bezoek Pag, want het is mooi, ik hou ervan. Met vriendelijke groet, Norbert uit Hongarije

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Ivan Fabijanić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben programmeur van beroep en momenteel werkzaam als Project-/Productmanager in de IT-industrie. Linkedin: www.linkedin.com/in/ivan-fabijanić Als u besluit om in Apartments Maestral Fabijanić te verblijven, zorg er dan voor dat u niet alleen over comfortabele, schone en aangename accommodatie beschikt, maar ook de mogelijkheid heeft om de beroemde Kroatische gastvrijheid uit de eerste hand te ervaren .

De advertentie Appartementen Maestral Fabijanić heeft 61174 keer bekeken sinds 07.01.2017.