Appartementen PabloPag - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Beste gasten, welkom op de stad van Pag, de stad van de turbulente geschiedenis van kant en de stad van zout en steen. Appartementen Pablo liggen 10 minuten. lopen naar het centrum en op 5 min. lopen naar het zandstrand. Het strand is op 2 min. lopen, terwijl de dichtstbijzijnde winkel ligt op slechts 20 meter. De appartementen zijn volledig uitgerust en daarin vindt u alles wat u nodig heeft om uw verblijf aangenaam en ontspannen te maken. 2 Appartement 2 is gelegen op de begane grond en bestaat uit een ingerichte keuken (koelkast, oven, gasfornuis, magnetron), badkamer, slaapkamer met tv en een woonkamer met een slaapbank en TV. Tot uw beschikking is de tuinmeubelen in de tuin. 4 2 is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een volledig uitgeruste keuken (koelkast, fornuis, oven), badkamer, 2 slaapkamers, een woonkamer met TV en twee ruime terrassen waarvan de een met uitzicht op de zee, het Velebit en het centrum stad. Gasten worden voorzien van Wi-Fi, parkeren en barbecue.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling 20% ​​op voorhand voor een reservering, de rest wordt betaald op de dag van aankomst. Tijd van aankomst is 14: 00u tot het moment van vertrek uit het appartement 10.00 uur. Het is toegestaan ​​om te verblijven huisdieren extra toeslag van 50 HRK / 7 EUR per dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 700 m
  • Casino: 25 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Pablo
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Cakovec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Pablo, Augustus 2018
Geweldige accommodatie!

Het appartement is erg mooi, schoon, ruim en zeer goed uitgerust. Locatie is geweldig. Mijn aanbeveling voor iedereen die accommodatie wil die zich in een rustige omgeving bevindt en toch dicht bij het strand en het stadscentrum. Alle lof voor de gastheren die ons goed hebben begroet en gedurende ons hele verblijf waren we bij de dienst en klaar om te helpen. Bedankt voor uw aangename verblijf en service!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Met vriendelijke groet,

Draga Marina, Heel erg bedankt in je mooie woorden. We zijn blij dat je het leuk vond en dat het een prettige vakantie was. Grote groet en ik hoop je weer te zien.

Čakovec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Pablo, Juli 2018
Alle 5

We waren geweldig, bedanken de eigenaren voor de warme, vriendelijke en vriendelijke ontvangst, het was een echte vakantie, nogmaals, dank je

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Beste Mirjana, Bedankt voor je mooie woorden Je was een geweldige gast en het was ons een genoegen je te verwelkomen.

Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Pablo, Juli 2017
Uitstekende locatie, ruim en mooi appartement, vriendelijke eigenaren

Uitstekende locatie, ruim en mooi appartement, vriendelijke eigenaren Het appartement Pablo waren we voor de eerste keer, zijn we erg onder de indruk van het uitrusten van de appartementen, de locatie en de eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam. Zelfs onze hond was een goed gevoel, want het was erg warm verwelkomd. Het appartement is mooi ingericht, schoon, ruim en heeft twee terrassen, waar we de hele dag om schaduw te vinden. In de omgeving van de winkel en het strand. De stad Pag is een korte, aangename wandeling. Zelfs voor onze ochtend lopen ... we hebben een prachtige manier. Zeker zullen we terugkeren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Apartments Pablo

Beste Renata, we waren blij om u en uw pesonja tegemoet te komen. We kijken uit naar ons volgende bezoek en socialiseren. Groeten van familie Rebac.

Barbara Rebac Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, welkom op appartementen Pablo. Wij wensen u een aangenaam verblijf.

De advertentie Appartementen Pablo heeft 17817 keer bekeken sinds 15.05.2017.