Appartementen HanaPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

De nieuwe vier appartementen zijn volledig ingericht en modern in een rustige bos, te midden deel van Pakostane. Ligt tussen het meer Vrana en de zee in de nabijheid van vier nationale parken. De faciliteit ligt op 10 minuten lopen naar het strand, de stad en alle belangrijke bezienswaardigheden. Parkeerplaats voor elke gast.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het depot is 20% van de totale kosten. Voorschot betekent een bevestigde reservering, en de rest wordt betaald bij aankomst. In geval van annulering van de huur aanbetaling wordt niet gerestitueerd. Tijd van aankomst is 14 uur en vertrek tot 10 uur.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 4 km
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Hana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Velika Gorica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Uitstekend appartement

Het appartement is goed uitgerust, schoon en netjes. De eigenaar is aardig en aardig. Een ideale locatie als u rustige ochtenden op het terras wilt met het geluid van krekels en rustige nachten. Dit was ons 4e jaar op rij dat we onze zomer hier doorbrachten en we zullen zeker terugkomen volgende zomer.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
pakostane,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Hana, Juni 2019
uitzonderlijk

We hebben een geweldig verblijf gehad in het appartement van Sandra. Het appartement is modern, zeer goed uitgerust en smaakvol ingericht. Vanaf het terras kunt u genieten van een klein uitzicht op zee zeer merkbaar. Deze is groot genoeg om comfortabel te zijn tijdens de maaltijden. Het beddengoed is echt comfortabel. Wat ons betreft, vonden we dat de situatie ideaal was vanwege het stadscentrum, zo stil en toch dichtbij. Pakostane is een centrale stad die en bezoek de regio voor meerdere dagen. En bovendien is Sandra een opmerkelijke gastheer. Het is onmogelijk om het beter te doen. We kunnen haar alleen maar uit het diepst van haar hart bedanken voor haar welkom. We raden zonder aarzeling aan alle vakantiegangers. Zoek niet verder dan Sandra voor een paar dagen in deze regio. Het is 20/20! We hebben niet de gelegenheid gehad om afscheid van haar te nemen omdat ze weg was toen we weggingen, dus we kussen haar vandaag voor het bijdragen aan 6 heerlijke vakantiedagen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het frans - Bekijk origineel
Rybnik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Hana, Augustus 2016
Een heerlijke vakantie!

In Kroatië waren we met vrienden vele malen, maar een verblijf in het appartement Hana herinneren best. Het appartement is zeer modern en ruim, de eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam, wijdden hun tijd om ons voor hulp in het omgaan met kwesties in verband met de auto te repareren. Dus ons te verwelkomen in een heerlijk diner. Locatie van het appartement is erg handig, dicht bij de toegang tot de weg, in de buurt van de fietspaden rond het meer, een korte wandeling naar het strand of rotsachtige betaald (met toiletten). Het stadscentrum met tal van pubs ook binnen een korte wandeling kort. Heel erg bedankt voor een fantastisch verblijf, we zullen zeker hier terug te komen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Sandra Mikulandra Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

error_translate

De advertentie Appartementen Hana heeft 104207 keer bekeken sinds 26.01.2015.