Vakantiehuis Villa Lady Di PlitvicePlitvička jezera - Kvarner

prijs vanaf € 350 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Lady Di Plitvice ligt langs de rijksweg D52, die het NP Plitvička jezera en de snelweg A1 knooppunt Otočac verbindt. De woning is een zelfstandig object. Het huis heeft een grote woonkamer met keuken, 5 kamers, 2 badkamers, sauna met douche, extra toilet. Het heeft gratis WiFi, elektrische centrale verwarming, tv op de begane grond en boven. Het heeft een grote omheinde tuin met een kinderspeelplaats. Het huis is gelegen in het NP Plitvička jezera. Het is ca. 30 km naar de hoofdingang van het Nationaal Park. In de omgeving is er Plitvička Jezera National Park, North Velebit National Park, Young Bear Shelter in Kuterevo, Zipline Pazi medo, Nikola Tesla Memorial Park, Grabovača Cave Park, Mukinje Ski Resort, Gacka Spring, Majerovo Vrilo. Er zijn verschillende bordspellen in huis die je kunt gebruiken. Het huis is ideaal voor 8 personen. Er is een overdekte barbecue achter het huis, dus u kunt ongeacht het weer grillen.We accepteren geen huisdieren.Het huis heeft elektrische centrale verwarming, airconditioning, WI-FI.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het maken van een reservering bij ons is het noodzakelijk om een aanbetaling van een derde van het totale bedrag te betalen, en het resterende bedrag 7-10 dagen voor aankomst volgens de overeenkomst. De ideale aankomsttijd is van 15:00 tot 20:00 uur. Het verlaten van het huis is gepland tot 10 uur. Afhankelijk van de bezetting zijn afwijkingen van aankomst- en vertrektijden mogelijk. Het minimum aantal nachten is 2 nachten. Bij 3 of meer nachten geven wij korting. Er is gratis parkeergelegenheid binnen het gebouw en er is geen speciale regeling nodig.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij boeking komen we een annulering overeen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 km
  • Strand: 60 km
  • winkel: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 7 km
  • Tankstation: 5 km
  • Treinstation: 6 km
Extra faciliteiten
Villa Lady Di Plitvice wenst u een prettig verblijf in ons huis. Bij aankomst maken wij graag een welkomstdrankje voor u klaar. In overleg is ook contactloos inchecken van gasten en betreden van de woning mogelijk.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Villa Lady Di Plitvice
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dijana Ćudina Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Villa Lady Di Plitvice heeft 7048 keer bekeken sinds 03.11.2021.