Appartementen Ana & MarinaPoreč - Istrië

Beschrijving van de woning

Appartementen "Ana" en "Marina" zijn gevestigd in een nieuw gebouwd luxe huis in de nederzetting Varvari. Appartement "Ana" bevindt zich op de begane grond, terwijl het appartement "Marina" zich op de eerste verdieping bevindt. Hoewel de appartementen in de directe omgeving van Poreč liggen, bieden ze een oase van rust en ontspanning met hun positie. De uitstekende ligging van de appartementen "Ana" en "Marina" bieden een schat aan aantrekkelijke locaties en waardevolle bezienswaardigheden. Op slechts 3 km afstand ligt het oude centrum van Poreč, aantrekkelijke stranden, luxe restaurants, wijnbars, koffiebars en nachtclubs. In de appartementen "Ana" en "Marina" bevindt zich een ruime tuin met een buitenhaard zodat u kunt genieten van de barbecue. Ook binnen in de tuin is er gratis parkeergelegenheid en een zitgedeelte in de tuin voor koffie in de ochtend en een koud drankje in de middag. Beide appartementen zijn uitgerust met Wi-Fi-signaal, airconditioning, wasmachine, strijkijzer, haardroger, broodroosters, boilers en alle andere benodigde apparatuur voor een comfortabel verblijf.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling vindt plaats op de dag van aankomst en wordt op het moment van de overeenkomst betaald op het voorschot van 15% van het totale bedrag van de accommodatie. Een dergelijk voorschot biedt de gast accommodatiebeveiliging. In geval van annulering van de reservering kan het voorschot niet worden gerestitueerd. Ideale aankomsttijd is 15 uur en vertrektijd tot 10 uur. Bij het overhandigen van de sleutels, neemt de huurder 50 € als een verzekering tegen mogelijke schade. Als vóór het vertrek van de gast de vermelde conditie wordt gevonden, wordt de verzekering terugbetaald, anders behoudt de huurder 50 € als vergoeding voor de schade.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast de huurprijs is een fles Istrische wijn van lokale wijnboeren met een schaal fruit en een gekoelde fles mineraal en niet-vervuild water bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Anamarija Blažević
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,