Appartementen Sobe GoraPosedarje - De regio van Zadar

prijs vanaf € 39 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Posedarje en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Appartement LAVANDA en appartement MASLINA bevinden zich aan de zuidkant van de begane grond. Appartementen hebben een balkon met uitzicht op de zee en een prachtige tuin omgeven door groen en palmbomen. De appartementen hebben een kamer met een tweepersoonsbed, een extra bed voor het kind (160 x 180) en een badkamer. Elk appartement heeft een eigen tuinkeuken, gebouwd in Dalmatische steen en houten meubels, en is een speciale combinatie van oud en nieuw. Elke keuken heeft: servies en bestek, oven, koelkast, vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, broodrooster, doek en open haard. Appartement BONACA ligt op de eerste verdieping van het noordwesten waar ook vanuit het westelijk deel van het balkon uitzicht op zee is. Op de begane grond is er een barbecue. De appartementen bevinden zich in een rustig deel, zonder drukte en stadslawaai. Vanaf het strand zijn 100 meter afstand, en naar het centrum 7 minuten gemakkelijk te lopen. Voor elk appartement is er een parkeerplaats.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
We zullen binnen 24 uur reageren op uw vraag. Na bevestiging van de reservering sturen wij u een aanbetaling van 35%; geef ons na uw betaling een bevestiging (kopie van uw betaling) van uw bank over uw betaling. De rest van het saldo wordt op de dag van aankomst betaald. We zullen elke keer een schriftelijke bevestiging van uw betalingen afgeven. Als u uw reservering ten minste 60 dagen voorafgaand aan uw verblijf annuleert, betalen we u een restitutie terug. Als u 60 dagen of minder annuleert voordat uw verblijf begint, kunnen we uw garantie of het betaalde bedrag niet terugbetalen. Bij vooruitbetaling sturen wij u alle aankomstmeldingen. De borg in geval van schade bedraagt ​​150 € (VOOR APPARTEMENTEN) - wordt aan het einde van uw vakantie terugbetaald.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 700 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 45 km
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sobe Gora
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Wetter,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2021
Stenen huis

Deze plek is zo geweldig. We voelden ons echt op ons gemak bij Gordana. Ze heeft het huis met zoveel liefde en smaak ingericht. Alles is aanwezig wat je nodig hebt en meer. Elk detail past. Ze is zo aardig en geeft om het welzijn van haar gasten. Helemaal schoon. Zoals het spreekwoord zegt, je kunt van de grond eten. Het is zo schoon met haar. Dank je Gordon. Elk moment. We komen je volgend jaar bezoeken als je op doorreis bent. Olijvenbrandewijn kopen. Heel erg bedankt

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Gordana Klanac Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
De advertentie Appartementen Sobe Gora heeft 11303 keer bekeken sinds 17.04.2018.