Vakantiehuis PremudaPremuda - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 250 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Premuda en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Comfortabel, vrijstaand, eengezinswoning aan de westkant van het eiland, in een olijfgaard, wijngaarden en citrus, met uitzicht op de open zee en riffen. Het huis is discreet gescheiden, omheind, volledig voorzien van airconditioning, met een zeer aangename ruimte voor gezelligheid binnen en buiten. Het huis heeft twee. Op de begane grond zijn twee ruime slaapkamers, badkamer, woonkamer, eetkamer en een terras met terrasstoelen. Boven zijn twee slaapkamers met terrassen, badkamer. Bij het huis blijft ruime kelder, uitgerust met een grote tafel, alle apparatuur, TV, airconditioning, open haard. . Binnen het huis is een parkeerplaats met drie parkeerplaatsen. Het strand, restaurants en winkels liggen op 5 minuten lopen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Op het eiland is te bereiken per draagvleugelboot of veerboot. BELANGRIJK: Wanneer u met de auto komt is het noodzakelijk op de tijd om een ​​plaats te boeken op de veerboot, www. Jadrolinija. hr Om te reserveren moet betalen 20%, en de rest bij aankomst. Een borg van EUR 200 wordt beschouwd als een garantie dat de woning zal worden teruggegeven in de staat waarin ze werd ontvangen; als de voorwaarde wordt voldaan borg wordt teruggegeven bij vertrek.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Postkantoor: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje is inbegrepen in de prijs Op het eiland is het mogelijk organiziratri trip naar de nabijgelegen eilanden (Silba, Olib Pag, Ist ..)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Premuda
Nada Martić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Premuda heeft 3983 keer bekeken sinds 05.04.2017.