Appartementen BarbaraPrivlaka - De regio van Zadar

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Privlaka en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Hallo !!! Einde koninklijke stad Nin is minder een plek Privlaka. Privlaka hebben een speciale plaats voor diegenen die houden van de rust en stilte, kristalhelder water en de schoonheid van de ongerepte natuur te genieten. Wij nodigen u uit om de tijd te nemen om naar dit kleine vissersdorp weten, met typische mediterrane vegetatie. Barbara appartementen zijn te wachten op uw reservering en de gastheren zullen vriendelijk gastheer, met het oog op hun gemak voelen en herinnerde elk moment doorgebracht met ons. Natuurlijk is het goed om te vermelden dat u slechts 20 km afstand van de prachtige stad Zadar, zodat u langs de zee organen in staat om na te denken en te spreken, met de voortdurende concert van de mystieke klanken van de natuur \\ \\ Orchestra zal zijn. Barbara appartementen zijn studio app, zodat u de vrouw de moeder kan nemen  Daarom opschieten, om gewoon je, waren de eersten die een seizoen te openen plezier !!!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor een succesvolle reservering neemt een borg van 150 euro. Airconditioning is extra in rekening gebracht. minimum nachten 6 en 9 maanden, 4 dagen Dieren worden niet geaccepteerd Betaling na aankomst op het adres. Aankomst van 14 uur Ga tot 10 h
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Centrum: 2 km
  • Restaurant: 300 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Busstation: 22 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Casino: 23 km
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkom drankje inbegrepen bij aankomst gasten Mogelijkheid om een ​​boot te huren in het huis
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Barbara
Danijel Jurac Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Barbara heeft 17706 keer bekeken sinds 02.06.2017.