Appartement MartinaPula - Istrië

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pula en Istrië!
Beschrijving van de woning

Appartement Martina in de buurt van de kust, warm en gastvrij Appartement Martina is ingericht voor maximaal 4 personen. Een woonkamer met een tv, WiFi, een zithoek, een bank en een eethoek heeft een open keuken en uitgang naar het balkon. Het appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer. Appartement Martina ligt op slechts een paar honderd meter van de jachthaven Veruda en de verschillende stranden die om u heen liggen. Dit zijn de Golden Rocks, Verudela, Lungo Mare en vele anderen. Het warme en gezellig ingerichte appartement Martin nodigt u uit om uw dagelijkse routine, zorgen, stress en slaperigheid achter u te laten en te ontspannen ... Geniet van de rust, de geur van de Middellandse Zee en de warme zomeravonden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Accommodatieregels Check-in: 16:00 uur Uitchecken: 10:00 uur Vooruitbetaling: 20% Waarborg: € 120 terugbetaalbaar Max. aantal gasten 4 Huisdieren: toegestaan Prijs is inclusief: BTW, toeristenbelasting en alle vermeld op de startpagina
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 2 km
  • Treinstation: 3 km
  • Vliegveld: 7 km
  • Haven: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een reeks van 19e eeuwse forten. getuigen van het belang van Pula als de belangrijkste haven van de Oostenrijks-Hongaarse marine. Sindsdien zijn veel kastelen, ondergrondse tunnels, kazernes, ziekenhuizen, officiersvilla's en zeebegraafplaatsen bewaard gebleven. Pula is vooral bekend om zijn gladiatorenarena, het prachtige Romeinse amfitheater uit de 1e eeuw. Pula is interessant als een stad met multiculturele architectuur, waar de invloeden van verschillende stijlen die de belangrijke historische periodes van deze stad markeerden, gemengd zijn.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Martina
Adrias Tours Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Adrias Tours is een klein maar uitgebreid online reisbureau gevestigd in Medulin. Onze specialiteit is dat wij uitsluitend strikt zijn gespecialiseerd in het gebied van Zuid-Istrië en alles wat in dit gebied wordt aangeboden.

De advertentie Appartement Martina heeft 9280 keer bekeken sinds 01.06.2018.