Appartementen FranciskaRab - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rab en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen en kamers in particuliere woning aan de zee, Barbat, Rab eiland. Het huis ligt op 50 meter van de zee in het centrum van de stad waar er zijn restaurants, bars en andere voorzieningen. Het strand is een zandstrand en geschikt voor kinderen. Van de plaats Barbat naar de oude stad van Rab strekt mooie boulevard.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 100 m
  • Sportactiviteiten: 50 m
  • Discotheek: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Welkom drankje inbegrepen in de prijs. Wij bieden een ligplaats voor schepen. Wij adviseren onze gasten en hen te informeren over de beste stranden, de beste restiranima, de meest interessante excursies en evenementen op het eiland Rab.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Franciska
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Vienna,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2015
Zou zeker recommend.Great vakantie!

Studio-appartement met een balkon op slechts enkele seconden van het strand. Het appartement had alles wat we nodig hadden voor ons verblijf. Er waren enkele leuke lokale restaurants op loopafstand en een supermarkt net op de weg. Vera's moeder en grootmoeder gaf ons een warm welkom en begroette ons elke nacht met rakija, verse vijgen en zelfs zelfgemaakte taart. Het was hun warmte en vriendelijkheid dat ons verblijf zo speciaal maakte. Zou zeker aanraden. Geweldige vakantie! Heel erg bedankt!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
munich,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, September 2015
De beste accommodatie op Rab!

Francisca en Jadranka waren geweldige gastheren! Om ons te helpen met adviezen, kaarten en alles, konden we niet willen hebben voor een betere eerste bezoek van het eiland Rab. Het appartement is modern, zeer schoon en ruim met een zeer goede bedden en alles wat we nodig hadden. Het strand is heel dicht bij en je kunt overal gaan binnen een paar minuten. Nogmaals bedankt voor deze geweldige vakantie!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
apartmani rab Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn familie en ik heb al jaren bezig met het toerisme en trekt bezoekers uit de hele wereld kaarsen. Mijn moeder en bak zorgen voor de gasten en ik ben verantwoordelijk voor het bevorderen en boeking. Onze pristum gasten is heel open, bieden wij hen accommodatie in onze prive-huis door de zee. Naast het huren van appartementen en kamers, kunt u rekenen op een warm welkom en veel advies!

De advertentie Appartementen Franciska heeft 32029 keer bekeken sinds 21.02.2014.