Appartement LukaRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 75 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement ligt in het centrum van Ražanac, op slechts 2 minuten lopen van het strand. Het appartement is 65 vierkante meter groot en is geschikt voor 6 personen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van de gezinswoning en op de hoge zolder. Op de rechter verdieping is er een nieuwe keuken en woonkamer, een grotere badkamer en de hoofdslaapkamer. De keuken en de woonkamer vormen één ruimte, waarin ook een tafel met stoelen voor 6 personen staat, en ze zijn voorzien van airconditioning. Er is ook een led-tv (82 cm) met satelliet-tv en een slaapbank van 180 x 200 die comfortabel slaapt voor twee personen. De badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet, wastafel en wasmachine. Op dezelfde verdieping bevindt zich de hoofdkamer, die is uitgerust met een tweepersoonsbed van 180 x 200 met nachtkastjes en nachtlampjes. De kamer heeft een grotere kledingkast. De ruimte is hoog en zorgt voor een bijzondere beleving door het dakraam met schaduw en de mogelijkheid tot volledige verduistering. Op de bovenverdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met airconditioning en toilet.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
We zullen zo snel mogelijk op uw vragen reageren. Voor langere periodes geven wij u kortingen. Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om 25% van de totale overeengekomen prijs van de accommodatie te betalen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het is mogelijk om de reservering tot 30 dagen voor de aankomstdatum te annuleren met een gedeeltelijke restitutie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 60 m
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 250 km
  • Postkantoor: 90 m
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 25 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De kamer op de eerste verdieping leidt naar een klein balkon met uitzicht op de plaats, en voor het familiehuis is een groot terras dat wordt gedeeld met een ander appartement. Het terras is voorzien van meubilair en biedt een prachtig uitzicht op de zee en Velebit. Geleverd: handdoeken, beddengoed, 2 airconditioners, parkeerplaats, wifi, wasmachine, broodrooster, magnetron, waterkoker, kinderbedje en voerbak op aanvraag.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Luka
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Warszawa,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4+2, Juni 2023
Familie verblijf

Het appartement is schoon, goed onderhouden, geschikt voor gezinnen. De keukenapparatuur voldeed aan onze behoeften (broodrooster, magnetron, 2 koelkasten en al het servies voor 6 personen) Het ontbrak ons alleen aan glazen voor rakijkie of wijn, maar het is ons gelukt. De trappen zijn vrij hoog, maar mijn 4-jarige slaagde er gemakkelijk in. Het appartement heeft 2 airconditioners, zodat u even kunt ontsnappen aan de Kroatische hitte. De zee is vrij dichtbij. Na het verlaten van de poort opent zich een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Zeer beleefde en aardige gastheren. Ik beveel de stad en het appartement zelf van harte aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Dąbrowa Górnicza ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2023
Openbaring

We raden appartement Luka aan in Ražanac, een stad waar we al lang verliefd op zijn geworden vanwege de heersende rust, het gebrek aan commercie dat typerend is voor grote, drukke resorts en het prachtige uitzicht op Velebit. Het appartement is ruim, goed onderhouden en comfortabel. Het heeft alles wat je nodig hebt op vakantie, d.w.z. een goed uitgeruste keuken en badkamer en comfortabele bedden. Het is schoon en esthetisch, nieuw meubilair. Even belangrijk, het is heel dicht bij het strand, letterlijk 5 minuten lopen. In de buurt is er een café met heerlijke koffie en ijs, een kruideniersmarkt en kleine pubs waar u kunt lunchen. De enige opmerking aan de eigenaren is het ontbreken van een luifel of parasol op het balkon.... en het zou leuk zijn om soms voor de avond te zitten Heel erg bedankt voor uw verblijf, misschien komen we nog eens terug

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
COL,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2022
Excellent!

Het appartement is erg groot en schoon, geschikt voor gezinnen. de eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. zeer goed uitgeruste keuken - veel serviesgoed, twee koelkasten, airconditioning op beide verdiepingen, wasmachine ... parkeerplaats, tuin voor kinderen om te spelen, kleine winkel in de buurt en zeer dicht bij het strand. de zee is erg schoon.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Marin i Ines Miočić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn een jong stel met twee kinderen die veel liefde en inzet hebben geïnvesteerd in de inrichting van ons appartement. We hebben het op een moderne manier bewerkt, maar tegelijkertijd de inheemse elementen van het gebied waarin het appartement zich bevindt behouden. Hoewel we niet wonen op het adres waar het appartement erg blij is om naar Ražanac te gaan en tijd door te brengen op deze prachtige plek en frisse lucht in te ademen

De advertentie Appartement Luka heeft 34850 keer bekeken sinds 11.01.2019.