Appartement ElenaŠolta Rogač - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Šolta Rogač en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Welkom bij Šolta. . Welkom op het eiland van olijf, wijn, vijgen en honing - ideaal voor gezinnen met vrienden, mensen die een rustige en ontspannen vakantie willen zonder lawaai en drukte, en voor wie op zoek is naar een vakantie zonder stress. De veerboot duurt 50 minuten. Het eiland heeft prachtige baaien, ongerepte natuur en eilandjes. Eenzaamheid is een paradijs voor lichaam en geest. Apartments Elena met prachtig aangelegde tuin ligt op slechts 15 meter van de zee in het kleine dorpje Rogač op het eiland Solta.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling is 30% van de totale prijs. Bij aankomst in het appartement moet de totale prijs worden betaald. Verblijfsbelasting is inbegrepen in de prijs. De prijs is inclusief: parkeren, gratis internet, beddengoed en handdoeken, toeristenbelasting. Het gebruik van airconditioning kost EUR 5 per dag. Huisdieren - extra betaling 5 EUR per dag Minimum verblijf is 7 dagen. Aanbevolen aankomst van 13 uur, vertrek na 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 3 km
  • Restaurant: 500 m
  • Tankstation: 400 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Volledig gemeubileerd appartement met terras en uitzicht op zee en Split. Het appartement bevindt zich op de eerste rij aan zee in een rustige omgeving van de baai van Rogač op het eiland Solta. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met keuken, twee slaapkamers en een badkamer. De kristalheldere zee van het appartement ligt op slechts 15 meter afstand. Het appartement is ideaal voor uw vakantie in de zon, zee en prachtige natuur
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Elena
Elena Jerončić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Deens,
De advertentie Appartement Elena heeft 12521 keer bekeken sinds 07.02.2019.